EchtemannenGadgets & CadeausMannenzaken

Zwembroek kopen? Hier moet je op letten!

De temperaturen stijgen, het zonnetje laat zich steeds vaker zien en mensen lijken steeds vrolijker te worden. Kortom, de zomer is in aantocht! Dat betekent niet alleen dat we massaal huis en tuin zomerproof maken, maar ook dat we met onze huidige garderobe aan de slag gaan. Een zwembroek BALR mag dan natuurlijk niet ontbreken. Zo kan jij heerlijk shinen op de Nederlandse stranden de aankomende zomer. Maar waar moet je op letten als je een zwembroek koopt? Wij zetten een aantal handige tips op een rijtje. 

Voor welke pasvorm kies je?

De juiste pasvorm is van essentieel belang om jouw lichaam goed uit te laten komen. Maar voor welke pasvorm kies je? Hierbij is het vooral belangrijk om op je eigen lichaamsbouw te letten. Hieronder volgen de meest voorkomende pasvormen, inclusief de daarbij horende lichaamsbouw:

Zwem slip: er wordt doorgaans nog steeds een beetje lacherig over de zwem slip gedaan. Deze is toch niet meer van onze tijd? De boxershort is vandaag de dag toch helemaal in? Wie dit denkt, heeft het goed mis. Voor sommige mannen is de zwem slip namelijk een prima oplossing. Bijvoorbeeld als je over enorm getrainde bovenbenen beschikt. In deze slip komen jouw benen veel mooier uit. En laten we eerlijk wezen: daar doe je het toch voor?

Kleurrijke zwemshort: ben je dol op de kleurrijke zwemshorts die je momenteel in veel winkels kunt vinden? Dan hebben wij goed nieuws. Deze shorts passen namelijk bij heel veel mannen. Bovendien werken ze uitstekend om de aandacht van bepaalde punten af te leiden. Ben je bijvoorbeeld erg mager? Dan kan een kleurrijke en opvallende zwemshort juist de aandacht van deze plekken afhouden. Zo zit jij lekkerder in je vel en kan je zonder zorgen over het strand paraderen.

Board shorts met lange pijpen: deze zwembroeken zijn vooral geschikt voor langere mannen. Ben jij juist klein van stuk? Kies dan bij voorkeur voor een zwembroek met pijpen die niet verder dan halverwege het bovenbeen reiken. Zo geef je het lichaam optisch meer lengte.

Welke kleur of dessin past bij mij?

Bij het kiezen van een kleur of dessin is het belangrijk om naar jouw huidtype te kijken. Beschik je over een lichte huid en heb je nog weinig zon gezien? Dan kun je beter bij felle blokkleuren weg blijven. Donkerblauw, zwart, wijnrood of olijfgroen doen het prima voor de lichte huid.

Beschik je juist over een donkere huidtype of word je erg snel bruin in de zon? Dan opteer je het beste voor een witte zwembroek of pasteltinten. Let wel op dat wit zeer snel doorschijnend kan worden in het water. Daarom doe je er goed aan om eventueel een kleurrijke boxershort te dragen. Zo creëer je een bijzonder en kleurrijk effect.

Kies enkel voor uitgesproken dessins als je de aandacht niet te veel naar de buikstreek wilt leiden. Een opvallende zwembroek zal immers snel de aandacht trekken. Mensen zullen daardoor veel sneller naar de buik staren. Iets wat met name mannen met een buikje juist proberen te voorkomen.

Geef een reactie

Inline
Inline