EchtemannenGadgets & cedeausMannenzaken

Last van gênante zweetplekken bij zomerse temperaturen? Dit is dé oplossing!

De zomer is alweer een tijdje in ons land en dat betekent heel veel vrije tijd, ijsjes eten, met een zonnebril op het terras en ook helaas heel veel zweten. Vooral dat laatste is voor sommige mannen een groot probleem. Als je last hebt van overmatige transpiratie kunnen de zomers een hel zijn. Terwijl je continue bezig bent met het droog houden van je shirt en ondertussen om de zoveel tijd checkt of je lichaamsgeur niet te ruiken is, is het moeilijk om nog te genieten van de zomerse dagen. In dit artikel geven we je graag een aantal handige tips waarmee je zweetkringen tegen kan gaan. Zo kan je pas echt genieten deze zomer.

Anti zweet shirt

Het anti zweet shirt van Fibershirts is speciaal in het leven geroepen voor mensen die snel last hebben van zweetplekken in hun kleding. Dit shirt heeft speciale okselpads die ervoor zorgen dat zweetkringen verleden tijd zijn. Zo voel je je veilig en comfortabel in je eigen vel en hoef je je geen zorgen te maken over overmatige transpiratie. Bovendien zorgen deze shirts er ook nog eens voor dat er geen nare luchtjes verspreidt worden. Hierdoor kan je het huis uit met een veilig en comfortabel gevoel. Deze zomer wordt alvast er 1 om nooit te vergeten!

Anti zweet shirt

Kies de juiste kleuren en materialen

Bij de zoektocht naar de juiste kleding tijdens de zomerse dagen is het belangrijk dat je niet alleen naar de materialen, maar ook naar de kleuren kijkt. Zo zijn zweetplekken veel meer zichtbaar op lichtere kleuren, denk aan pasteltinten, wit en beige. Als je veel zweet is het dan ook belangrijk dat je kiest voor de donkere kleuren. Als je dit helemaal niks vindt voor de zomer is een shirt tegen zweetplekken van Fibershirts.nl ook nog een goed alternatief. Deze zijn ook verkrijgbaar in lichte kleuren en door de speciale okselpads zijn zweetplekken verleden tijd. Ook kan je kledingstukken van zijde beter vermijden, deze zorgen er bij de meeste mensen al gauw voor dat je geheel onder de zweetplekken zit. Zeker als je hier al gevoelig voor bent is het beter om te kiezen voor katoen of linnen.

shirt tegen zweetplekken

Blote voeten

Het klinkt een beetje gek maar om zweetplekken onder je oksels te voorkomen is het belangrijk dat je je voeten laat luchten. Het zal je vast weleens op gevallen zijn dat je voeten als eerste afkoelen tijdens de winterse dagen. Dit komt doordat warmte verdwijnt naar je voeten. Je kunt dit een beetje zien als de warmte in huis die door kieren en naden van het huis verdwijnt. Waar je in de winters de warmte in je lichaam wilt houden door warme sokken en sloffen aan te trekken is dit in de zomers andersom. Geef je lichaamswarmte de ruimte om te ontsnappen door luchtige schoenen met blote tenen aan te doen, denk aan sandalen of teenslippers. Als je dichte schoenen moet dragen is het belangrijk dat je je voeten regelmatig even laat luchten. Doe hierbij ook je sokken uit en laat je lichaam even afkoelen alvorens je ze weer aantrekt.

Geef een reactie

Inline
Inline