EchtemannenMannenzaken

Zo maak jij je ultieme mancave

Iedere man moet zich af en toe kunnen terugtrekken en quality time voor zichzelf kunnen nemen. En wat is daar een betere plek voor dan een echte mancave? Dit is een ruimte die je helemaal inricht zoals jij dat wilt, met jouw hobby’s en jouw interesses. Misschien dat je vriendin de rest van het huis inricht, maar déze plek is voor jou. Denk je nu: “daar heb ik toch helemaal geen ruimte voor?” Jawel! Door als eerste stap een opslagbox te huren in Amsterdam, Utrecht, Apeldoorn of een opslagruimte bij jou in de buurt, kom je al een heel eind.

Stap 1: Huur een opslagruimte

Om te beginnen aan een echte mancave, heb je eerst een lege kamer nodig. Dat betekent dus: alle oude troep die je niet meer nodig hebt, weg! Heb je echter nog spullen die je wel wilt bewaren, en die je misschien later weer terug wilt zetten in je huis als je meer ruimte hebt? Of wil je je spullen tijdens het inrichten van de nieuwe mancave even helemaal het huis uit hebben, om ze later weer in de kamer te kunnen plaatsen? Dan kun je deze tijdelijk neerzetten in een opslagbox. Het voordeel aan deze box is dat het erg centraal ligt, dus dat je er altijd bij kunt. Ook kun je zelf kiezen welke grootte je nodig hebt, zodat je nooit te veel betaalt.

Stap 2: De mancave inrichten naar jouw wensen!

Nu je een lege ruimte in de woning hebt, kun je deze helemaal inrichten hoe jij dat wilt. Schilder de muren in kleuren die je mooi vindt, en hang posters op van jouw idolen. Wil je een eigen bar, een klustafel of een gigantisch gamestation? Alles is mogelijk! Je kunt natuurlijk ook afwisselen tussen verschillende soorten inrichtingen, door een deel van je hobbyspullen en meubilair op te slaan in de opslagruimte. Omdat je er altijd bij kunt en gemakkelijk spullen in- en uit kunt laden, kun je op elk moment je mancave weer anders inrichten. Zo weet je zeker dat je je hier altijd even terug kunt trekken om echt een moment voor jezelf te nemen!

bar mancave

Stap 3: Nodig je vrienden uit in jouw mancave

Nu je jouw eigen mancave hebt ingericht is het tijd om je vrienden uit te nodigen. Nodig ze uit in jouw privé-bar, sportschool, gamestation, bioscoop of wat je ook van je mancave hebt gemaakt. En heb weer eens een mannenavond zoals vroeger. Wedden dat ze jaloers zijn op jouw eigen privédomein. 😉

Geef een reactie

Inline
Inline