EchtemannenMannenzaken

Zo jaag je mollen uit je tuin

Mollen zijn vervelende beestjes die je gazon zomaar eens kunnen verpesten. Je wilt ze dan ook het liefst je tuin uit. Mollenklemmen zijn een zeer effectief middel om mollen je tuin uit te jagen. Echter moet je ervoor zorgen dat je het op de juiste manier doet.

Daarom gebruik je een mollenklem

Een mollenklem is een manier om snel van mollen af te kopen. Wanneer je meerdere mollen hebt, dien je meerdere mollenklemmen te kopen. Een mollenklem kopen zorgt ervoor dat je zeer snel van je mollen af bent. Je kunt mollen klemmen in verschillende winkels kopen.

Zo plaats je een mollenklem

Je kunt mollenklemmen niet zomaar ergens neerzetten. Je moet namelijk een mollengang vinden waar de mollen actief zijn. Je kunt zo’n gang opgraven en kijken welke kant het op gaat. Hierbij dien je altijd handschoenen te dragen omdat de mol je geur anders ruikt. Nadat je de gang hebt geopend, kun je de klem erin leggen. Let erop dat je de klem niet aan het einde van de gang legt. Of in een molshoop. Een mol in de tuin moet er doorheen kunnen lopen om de klem te laten afgaan.

Is het je gelukt om de mollenklem te plaatsen? Dan is het raadzaam om de klem dagelijks te controleren. Wanneer het langer duurt dan vier dagen voordat de mol gevangen is, kan het zo zijn dat de klem verkeerd is geplaatst. Zo kan de mol niet meer gebruik maken van de gang en moet je het ergens anders plaatsen. Het kan helpen om het opnieuw te proberen of bij een andere gang.

Zo plaats je een mollenklem

Dit zijn de voordelen van een mollenklem

Een groot voordeel van een mollenklem is dat het een zeer effectief middel is om mollen te verwijderen uit je tuin. Daarnaast doe je het milieu geen kwaad omdat je de mollenklem opnieuw kunt gebruiken. Wanneer je een mol gevangen hebt, zal de mol voorgoed weg zijn uit je tuin. Ten slotte is een mollen klem goedkoop in aanschaf.

Het is nooit leuk om een mol in je tuin te hebben. Ze verpesten je grasveld en zorgen ervoor dat het weer even duurt voordat het gras terug geroeid is. Gelukkig is het met een mollenklem heel goed mogelijk om mollen te verwijderen. Je moet er wel aan denken dat je de mollenklem goed neerzet. Controleer dus goed de gangen en zorg ervoor dat je handschoenen draagt zodat de mol je geur niet ruikt.

Je kunt je mollenklem het beste kopen bij een expert op dit gebied. Zij weten precies hoe ze je moeten helpen en kunnen je advies geven. Soms kan het nog wel eens lastig zijn om een mol te verjagen en dan kan advies van een expert erg handig zijn. Een goede leverancier kun je altijd bellen. Zo weet je gelijk welk product je nodig hebt, en hoe je het product moet gebruiken. Wanneer je voor de eerste keer een mol gaat verjagen is het altijd raadzaam om in ieder geval advies in te winnen.

Geef een reactie

Inline
Inline