EchtemannenGadgets & cedeausMannenzaken

Zo gaat jouw ondergoed langer mee!

Misschien herken je het wel, in alle haast pak je vroeg in de ochtend ondergoed uit de lade en wanneer je hem aantrekt zie je een groot gat in je onderbroek zitten. Dit is natuurlijk super irritant, vooral wanneer je al een beetje haast hebt. Wist jij dat er een aantal dingen zijn die jij zelf kunt doen om de kwaliteit van jouw ondergoed te waarborgen? In deze blog geven we je een aantal tips over de levensduur van jouw ondergoed, op deze manier gaat jouw ondergoed langer mee!

De kwaliteit

De kwaliteit van het ondergoed speelt natuurlijk een belangrijke rol in de levensduur van jouw ondergoed. De ene onderbroek is van betere kwaliteit dan de andere. Aan deze betere kwaliteit van jouw ondergoed hangt een prijskaartje, maar op de langere termijn zal je hier geen spijt van krijgen. Je nieuwe ondergoed zal namelijk ook veel langer meegaan. De onderbroeken van betere kwaliteit zijn vaak gemaakt van een dikkere soort stof. Naast de levensduur is ook de pasvorm van deze onderbroeken vaak beter.

Wassen

Een andere belangrijke tip om een langere levensduur van jouw ondergoed te waarborgen is de manier waarop jij jouw ondergoed wast. Wil jij ervoor zorgen dat jouw onderbroek zo lang mogelijk mee gaat? Dan is het verstandig om volgens het waslabel te wassen. Wanneer jij of jouw man veel boxers met print draagt wil je natuurlijk dat deze opdruk zo lang mogelijk mooi blijft. Ook hierbij is de manier waarop jij deze boxers wast van groot belang.

Drogen

Nadat je ondergoed uit de wasmachine komt direct in de droger stoppen? Liever niet! In veel verschillende soorten ondergoed vind je elastiek, dit zorgt voor een goede pasvorm. Door de warmte van de droger kan het elastiek uitdrogen. Het liefste droog je je ondergoed buiten aan de waslijn, dan droogt het lekker snel en fris. Binnen aan een rekje is natuurlijk ook een optie.

Ondergoed vouwen

Ondergoed vouwen? Het klinkt misschien een beetje omslachtig, maar om de goede kwaliteit van jouw ondergoed te bewaken is ook het vouwen van jouw ondergoed nadat het uit de was komt van belang. Doordat jij de boxers goed opvouwt, behouden deze beter de vorm. Daarnaast is het ook bij strings van belang om deze niet te verfrommelen. Doordat je deze goed opvouwt zullen je strings nooit meer irritant draaien en ook zorgen voor minder irritaties.

Sliponline.nl

Tegenwoordig is ondergoed ook heel gemakkelijk online te bestellen, bijvoorbeeld op de website van Sliponline.nl. Daar beschikken ze over een ruim assortiment, met ondergoed van diverse gerenommeerde merken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan, Ten Cate, Sloggi, Paul Hopkins en Eskimo. Met het ondergoed van Sliponline.nl ben jij in ieder geval verzekerd van een goede kwaliteit. Naast ondergoed kun je ook bij Sliponline.nl terecht voor sokken, hemden, badjassen en zelfs schorten. Je kunt hier dus alles in één keer aanschaffen en dat ook nog eens zonder jouw huis te verlaten

Geef een reactie

Inline
Inline