EchtemannenMannenzaken

Zakelijk uitje? Ga voor een vaartocht in Amsterdam

Je pakt echt uit als je een luxe salonboot huurt voor een vaartocht over de Amsterdamse grachten. Want varen is altijd een ontspannen en gezellige activiteit. Vanaf het water kijk je naar fraaie, oude grachtenpanden, andere boten en je beleeft de reuring in de stad.  Een ervaren schipper vaart je langs de mooiste plekjes op een van de vele bijzondere vaarroutes. De salonboten worden aangedreven door een elektrische motor die heel weinig geluid maakt. Dit is prettig want zo kun je elkaar goed verstaan. En dat is toch precies wat je wilt als je praat met zakenrelaties, klanten of je collega’s. Wil je echt zaken doen, dan ga je aan boord van een salonboot van Amsterdam Boothuur.

Goede start van de vaart

Om sfeer en feest te maken, wil je vanzelfsprekend de meest luxe salonboot huren in Amsterdam. Deze kan bij de door jou gekozen locatie aanmeren. Een beter begin voor je bedrijfsuitje, feest of netwerkgelegenheid is er niet. Duidelijk is meteen dat je speciale aandacht hebt besteed aan je gasten. Het is de ervaring van Amsterdam Boothuur dat er al meteen een uitgelaten sfeer  ontstaat zeker als je hapjes en drankjes serveert aan boord zoals thee, koffie en gebak, sap en verse broodjes. Je kunt ook kiezen voor een compleet diner met wijn erbij. Als je kiest voor een salonboot met diner bij Amsterdam Boothuur kies je voor het perfecte begin van een avond plezier in Amsterdam. Of je kiest juist voor de beste afsluiting van een bezoek aan Amsterdam. Er zijn verschillende diner-arrangementen waar je uit kunt kiezen.

salonboot met diner

Alles voor een onvergetelijke belevenis

Bij een perfecte zakelijke boottocht hoort heerlijk eten en drinken. Bruisende prosecco, wijn, bier, bitterballen, vlees- en kaasplateaus, borrelplateaus, lunches, High Tea’s, desserts, het maakt een luxe salonboot tot een fantastische ontmoetingsplek. Kies je voor een salonboot met diner, dan geniet je optimaal van het eten en het prachtige uitzicht. De rondvaart duurt minstens 2,5 uur en je komt langs de mooiste plekjes van de Amsterdamse grachten, ook op plekjes waar je met een traditionele rondvaartboot niet kunt komen.

De mooiste salonboten van Amsterdam

De salonboten van Amsterdam Boothuur zijn stuk voor stuk bijzondere boten. Zo is salonboot Marjet uit 1929 een nostalgisch wonder in art-deco-stijl met veel eikenhout en glas-in-lood. Met mooi weer halen we de ramen eruit en is de Marjet volledig open. De Valerie uit 1930 is een knusse salonboot met een groot dakraam en grote raampartijen. Ook op deze boot kunnen de raampartijen er worden uitgehaald. Bovendien heeft de Valerie nog een schuifdak. En bij beiden boten kan de achterkant helemaal open. Of het nu mooi weer is of minder weer, varen op onze salonboten kan altijd. Een mooiere locatie voor een meeting, vergadering of uitje bestaat toch niet? Op een salonboot kom je tot elkaar en ontstaan de beste en nieuwste ideeën.

Geef een reactie

Inline
Inline