AlgemeenGadgets & CadeausMannenzaken

Welke console moet je dit jaar kopen?

De kans is groot dat je dit najaar met flinke keuzestress te maken krijgt. Zowel de nieuwe Xbox Series X als de PS5 komen beschikbaar. Welke console moet je dit najaar kopen? En welke games mag je niet missen? Met deze kennis en tips weet je zeker dat je de nieuwste games op de hoogste kwaliteit kunt spelen, gewoon bij jou thuis.

Microsoft of Sony

De meeste gamers kiezen voor de upgrade als ze een nieuwe console willen hebben. Als je nu een PS4 hebt, zul je hoogstwaarschijnlijk voor een PS5 kiezen. Goed nieuws voor de gamers met een kleine portemonnee: veel games die binnenkort uitkomen kunnen ook worden gespeeld op je oude, vertrouwde PS4. Wil je toch upgraden naar de PS5, of ga je voor de nieuwe Xbox? Dan is het aan te raden je nu vast in te schrijven voor presales. Het is namelijk niet meer mogelijk om gewoon een nieuwe console te kopen zodra die op de markt komen. Er zijn flinke wachtlijsten voor de nieuwe consoles van Microsoft en Sony. Game je liever op een pc? Dan kun je ook een gamepc kopen, bijvoorbeeld een pc gaming computer van Lalashops.nl.

Deze games mag je niet missen

Goed, je hebt dus besloten welke console of pc je koopt. Maar welke games speel je daar nu op? Dé aanraders van nu zijn natuurlijk Call of Duty, The Last of Us II en Days Gone. Maar ook klassiekers zoals The Witcher III, Spiderman en Assassins Creed mag je niet missen. Wie nieuwe games wil spelen kiest voor Ghost of Tsushima, de nieuwe God of War of de opvolger van Horizon Zero Dawn. En er is ook goed nieuws voor pc gamers, want Call of Duty, The Witcher III en Horizon Zero Dawn speel je ook gewoon op je pc. Met een goede gaming pc doet jouw spelervaring niet onder voor die van console gamers. Een gaming pc heeft een sterke grafische kaart en heeft voldoende in huis om jouw favoriete spellen mooi weer te geven. Natuurlijk zorg je daarbij voor een grote, goede monitor en accessoires, zoals een gaming muis en toetsenbord.

Tweedehands kopen

Wie liever niet de hoofdprijs betaalt voor de nieuwe consoles van Microsoft en Sony kan de huidige versie straks voor een klein bedrag op de kop tikken. Veel gamers zullen hun PS4 en Xbox 360 verkopen als ze de nieuwe generatie in huis hebben. Dat is hét moment om een tweedehands console te kopen. Zo kom je bijvoorbeeld supervoordelig aan een PS4 Pro. Ook populaire spellen die al een paar jaar oud zijn, koop je nu heel voordelig. Zo houd je geld over voor andere dingen, zoals een nieuwe bank, een vakantie of leuke woonaccessoires, zoals de zoutlampen van lalashops.nl.

Geef een reactie

Inline
Inline