Algemeen

Wat verdienen deze topondernemers echt?

Er zijn heel erg veel rijke mensen op deze wereld en er staan ook heel erg veel verschillende mensen die graag willen weten wat topondernemers dan precies verdienen. Op die manier kun je misschien zelf nog wat van leren en kun je ook kijken wat andere mensen doen en wat jij kan doen om bijvoorbeeld een topondernemer te worden. Op die manier kun jij een groter vermogen op gaan bouwen en gaan kijken wat je allemaal wil gaan verdienen en wat je er voor over hebt om al deze dingen te gaan doen.

Livaneli yildiran

Livaneli yildiran is een topondernemer in hart en nieren. Hij investeert graag en dit kun je ook duidelijk zien aan het vermogen wat hij heeft. Hij investeert graag in crypto, maar hij heeft daarnaast ook nog eens een fonds waarvoor hij zich volledig inzet. Het is dus zeker weten een erg drukke man en hij doet ook graag zijn best voor de mede mens. Hij is al vroeg begonnen met investeren en dit is voor hem een goede keuze geweest. Hij heeft er veel van kunnen leren en hij heeft ook al heel wat vermogen door zijn investeringen kunnen opbouwen.

Hij is nog erg jong maar hij bezit op dit moment rond de 4 miljoen. Dit is heel erg veel geld en hij kan er ook echt het verschil mee maken. Er word geschat dat hij ongeveer 900 euro per dag verdient met zijn investeringen, dus om aan die 4 miljoen te komen is niet zo heel erg lastig voor hem. Hij heeft heel erg veel goede keuzes gemaakt en dit is voor hem alleen maar positief uitgepakt. Het had ook negatief kunnen uitpakken, maar gelukkig is dit in zijn geval niet gebeurd. Er zijn wel verschillende mensen waarbij dit helaas wel gebeurd is.

Won Yip

Won Yip is een zeer goede investeerder en hij bezit onder tussen al heel erg veel vastgoed. Dit is natuurlijk heel erg positief voor hem want hij heeft dan ook heel wat geld hier aan kunnen verdienen. Naast het feit dat hij veel vastgoed beheert, heeft hij geïnvesteerd in de crypto wereld en heeft hij ook heel wat horeca op zijn naam staat. Hij heeft ondertussen ook het duurste penthouse van Nederland verkocht en dit was voor hem ook zeker de klap op de vuurpijl. Hier heeft hij namelijk zeker heel wat geld mee verdient.

Won Yip vermogen is in 2018 zo’n 11 miljoen geschat. Als topondernemer is dit natuurlijk erg veel geld en kan hij dus laten zien dat hij het op de juiste manier heeft aangepakt. Hij verteld zelf ook dat hij zich bevoorrecht voelt en dat hij er heel erg blij mee is dat hij zelf dit heeft waar kunnen maken. Helaas is dit niet voor iedereen mogelijk, maar hij heeft er hard voor gewerkt en uiteindelijk is het zo dat hard werken loont. Er zijn verschillende plannen die hij nog heeft en er zijn ook verschillende mensen die eventueel nog wel met hem samen zouden willen gaan werken, maar dit is allemaal voor in de toekomst.

Geef een reactie

Inline
Inline