Gadgets & CadeausMannenzaken

Wat is voor jou van toepassing?

Ben jij benieuwd naar wat voor sextoys er allemaal bestaan? Lees dan snel verder, want in dit blogje staan er een hoop opgenoemd. Misschien leer je er iets over, en kun je met een van deze sextoys je seksleven verreiken. Wanneer je onderzoek naar seksspeeltjes doet zul je al snel merken dat de alom bekende dildo of vibrator het meest bekend is. Deze zijn bedoeld om vaginaal te gebruiken, waar ze voor veel genot kunnen zorgen. Natuurlijk kun je ze ook anaal gebruiken, maar de meeste mensen prefereren daarvoor een zogeheten butt plug. Deze heeft een andere vorm, waardoor deze beter blijft zitten.

Het verschil tussen een dildo en een vibrator

Je zult niet de eerste zijn die zich afvraagt wat het verschil is tussen een dildo en een vibrator. De twee lijken natuurlijk heel erg op elkaar, en het is vaak ook niet duidelijk wat het verschil is tussen deze twee sextoys. Het is echter heel erg makkelijk. Een vibrator is namelijk in feite een dildo, maar dan met vibrerende functie. Je kunt er dus batterijen indoen, en er zitten een knop op waarmee je hem kunt bedienen. Bij een dildo is dat dus niet het geval. Deze kun je wel inbrengen, maar hij vibreert niet. Daardoor is een dildo doorgaans goedkoper dan een vibrator. Je betaalt immers niet voor het mechanisme, maar puur voor het materiaal en design.

Andere bekende sextoys

De butt plug werd net al even genoemd. Deze is speciaal ontworpen om anaal te worden ingebracht, waar hij door zijn unieke vorm veel beter blijft zitten dan een normale dildo of vibrator. Een butt plug is meestal ook minder lang, aangezien de meeste mensen het niet prettig vinden als er daar iets diep wordt ingebracht. Een normale dildo of vibrator daarentegen kan best lang zijn, en afhankelijk van je voorkeur kun je deze heel erg diep inbrengen. Wat alle soorten seksspeeltjes betreft is het belangrijk er een beetje mee te experimenteren om te kijken wat je fijn vindt en wat lekker voelt. Laat je daarbij nergens toe dwingen, maar ga op je gevoel af, wees eerlijk en open, en vertel de partner met wie je bent altijd wat je wilt en wat je prettig vindt. Openheid in de slaapkamer leidt namelijk tot een beter seksleven!

Blog over seksspeeltjes en sekstips

Ben jij wel toe aan wat meer spanning in de slaapkamer? Dan zou je af en toe naar de website van Sextoystips kunnen surfen. Daar schrijven ze namelijk over alles wat maar met seks te maken heeft, en dus ook over sekstoys. Je leest er alles over de bekende, maar ook de minder bekende seksspeeltjes, zoals een seksschommel, bondage touw en andere zaken. En ben jij op zoek naar inspiratie met betrekking tot verschillende standjes? Ook daar lees je van alles over op de blog van Sextoystips. Een aanrader dus voor wie er wel van houdt te experimenteren in de slaapkamer!

Geef een reactie

Inline
Inline