Auto

Wat is beter om jezelf te vervoeren

Wanneer jij wel van auto rijden in een leuke auto bent, is misschien de huur tesla wel wat voor jou. Tesla is het bedrijf dat inspeelt op het elektrisch rijden van auto’s. Je kunt verschillende modellen kiezen. De Tesla moet natuurlijk wel via een oplaadpaal opgeladen worden. 

Geniet van een elektrische auto

Het is genieten in een duurzame en luxe elektrische auto. Veel mensen willen graag een keer in hun leven in een bepaalde auto rijden. Zo ook de Tesla. Het is natuurlijk een “eens in je leven”-ervaring die je gewoon graag wilt doen. Je maakt dan kennis met de nieuwste technieken. Wie weet heb je wel voldoende spaargeld om er eentje te kopen. 

Een eigen laadpaal

De Tesla biedt als service aan om een laadpaal bij jou thuis aan te leggen. Tesla doet dit voor jou zodat jij ook niet hoeft te zoeken. Er zijn veel verschillende oplaadpalen van de Tesla die je kunt huren. Het opladen van de auto kan aan een speciale oplaadpaal van Tesla. Deze kan eenvoudig thuis geïnstalleerd worden. Wanneer Tesla dit voor je regelt dan wordt er ook een elektricien geregeld zodat het allemaal ook goed gebeurd. De auto kan het beste in de nacht opgeladen worden. 

Diverse modellen Tesla

De luxe en comfort waar je van kan genieten is vanaf de S modellen. Natuurlijk telt het uiterlijk ook mee. Wanneer je een wat grotere Tesla wilt huren dan kan je vanaf model 3 kiezen. Er zijn niet heel erg veel verschillen tussen de modellen. Bij het model X zijn er vleugeldeuren, mannen en kinderen zijn daar dol op. In model Y kan je met 7 personen in. 

Huur een volkswagen

Maar je kunt natuurlijk ook een volkswagenbusje huren. Dit kan je eenvoudig doen bij een Volkswagen garage of Volkswagen shop. Met dit soort busjes worden er ook reisjes georganiseerd. Je maakt dan tochten als de elfstedentocht en winterwonder tochten. Ook een volkswagenbusje huren voor een trouwerij gebeurt heel erg vaak en verhuizen met dit soort busjes gebeurt misschien nog wel vaker. 

Over het algemeen huren mensen deze Volkswagen busjes omdat ze op vakantie gaan of een weekendje weg. Mensen vinden het een unieke ervaring en ze zijn ook nog eens lekker ruim. 

Verhuizen met een Volkswagen busje

De Crafter is een busje van 35 liter wat je kunt huren om veel spullen te verhuizen. Over het algemeen is het huren van deze klassiekers wel iets waar je spierballen voor moet hebben. Dit komt omdat er een grotere pook en handrem in zitten. Wel is het verhuizen met een Volkswagen busje natuurlijk vele malen handiger als met je eigen personenauto. Bijna elk verhuurbedrijf heeft er wel 1 staan.

Huur een Volkswagen camper

Wanneer je eens een dagje wilt toeren naar bijvoorbeeld het strand kan je ook overwegen om een camper te huren. Want ook Volkswagen campers zijn er. En juist dat geeft je die ervaring van het ouderwetse beleven met de juiste auto. Met een Volkswagen camper is het genieten. 

Geef een reactie

Inline
Inline