EchtemannenGadgets & cedeausMannenzaken

Waarom secrid wallet?

De manier van betalen is in ons land de afgelopen jaren drastisch veranderd. Bankpassen hebben de plaats van contant geld ingenomen. Inmiddels zien we steeds vaker dat mensen met een lege portemonnee over straat gaan, eentje waar wel heel veel pasjes in zitten. Denk hierbij niet alleen aan een bankpas, maar ook aan een rijbewijs, kentekenbewijs, identiteitsbewijs en verzekeringspasje. Alles is tegenwoordig gekrompen naar formaat bankpas. Ideaal, want zo kan je ze eenvoudig meenemen als je op pad gaat. Toch zijn de traditionele portemonnees hier niet op gemaakt. Ze zijn grof en beschikken over veel ruimte voor contant geld, maar minder voor bankpassen en dergelijke. Het Nederlandse bedrijf Secrid kwam met een innovatief idee: de secrid wallet. Waarom kiezen voor een secrid wallet van Penworld.be? Dat lees je in dit artikel.

3 redenen om voor een secrid wallet te kiezen

De secrid wallet geeft antwoord op de veranderingen in de betaalwereld. De vraag naar compacte hoesjes groeit. Bovendien hechten we veel waarde aan een milieuvriendelijk en eerlijk productieproces. Deze combinatie was niet goed te vinden. Totdat het Nederlandse bedrijf Secrid met een goed idee kwam. Maar waarom zou je hiervoor kiezen? Wij geven je 3 redenen om voor een secrid wallet te kiezen:

 1. Een secrid wallet biedt een compacte en eenvoudige manier om bankpassen, creditcards en andere belangrijke pasjes te vervoeren. Je hebt niet meer met een lompe portemonnee te maken. De secrid wallet is eenvoudig weg te stoppen en zal bovendien minder snel worden opgemerkt door zakkenrollers.
 2. Er zijn enorm veel verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Hierdoor kan je de secrid wallet helemaal naar eigen wens samenstellen. Zo past deze bij jou als persoon en werkt hij altijd even effectief.
 3. De secrid wallet is een lust voor het hoog. Hij wordt gemaakt van hoogwaardig leer en aluminium, waardoor hij ontzettend krachtig is. Daarnaast worden de materialen eerlijk verkregen en wordt het productieproces zo milieuvriendelijk mogelijk voldaan.

Voor welke secrid wallet kies jij?

Het Nederlandse bedrijf Secrid heeft meerdere uitvoeringen op de markt geïntroduceerd. Hierdoor kies je altijd voor een secrid wallet die bij jou past. Maar welke mogelijkheden zijn er? En welke is voor jou geschikt? Wij zetten de verschillende uitvoeringen voor jou op een rijtje:

  • Secrid mini wallet: de naam zegt het eigenlijk al, dit is een kleinere variant van de standaard secrid wallet. Deze is mooi afgewerkt met leer en beschikt over een drukknipper om je belangrijkste passen goed te beschermen.

secrid mini wallet

 • Secrid slim wallet: dit is de geschikte keuze als je een tussenweg zoekt. Deze biedt voldoende ruimte voor visitekaartjes, bankpassen en zelfs een beetje contant geld. Toch past hij nog steeds in iedere broekzaak. Compact en functioneel!
  Secrid slim wallet
 • Secrid twin wallet: deze secrid wallet biedt dubbel zoveel plek voor jouw belangrijkste bezittingen. Dit is ontzettend handig als je over enorm veel pasjes beschikt. Ondanks de functionele binnenkant, blijft de twin wallet eenvoudig op te bergen en oogt deze zeer compact.
  Secrid twin wallet
 • Secrid cardslide: deze secrid wallet bestaat uit een combinatie van een cardprotector, losse slide en moneyband. Hierdoor kan je naast de gebruikelijke passen ook een huissleutel of geld opbergen. Je kan de slide ook eenvoudig verwijderen als je enkel je belangrijkste pasjes wilt meenemen.

secrid cardslide

Geef een reactie

Inline
Inline