EchtemannenGadgets & cedeausMannenzaken

Waarom is een iPad zo handig?

Handige gadgets worden geleverd met schoonheid en vernieuwde technologie om aanzien te krijgen op de markt. Apple heeft dit alles overtroffen met de nieuwe verbeterde handige iPad 2018. Met deze slanke slimme gadget kun je alles doen zonder beperkingen. Sinds 2015 zijn er producties van iPad vanaf de eerste mini-iPad geproduceerd, maar op dit moment is er een veel betere iPad met meer prestaties dan ooit. Uiteindelijk zullen we grotere telefoons en de herpositionering van de iPad als laptop vervangen. Online zijn was nog nooit zo makkelijk.

Handzaam formaat

Laten we beginnen met het formaat: iPad 2018 – 9,7 inch is een bevredigende ervaring met het nieuwe slanke formaat. Apple is van mening dat mensen een mini-iPad kopen voor zijn formaat en niet voor zijn prijs. Het past namelijk in elke tas, je houdt het makkelijk bij de hand en het neemt weinig ruimte in. Deze draagbare gadget kun je comfortabel in een hand houden, maar het is groot genoeg om met twee handen op te werken. Naast het heldere display is er ook een Apple potlood van de eerste generatie dat zeer gemakkelijk te gebruiken is. Schrijven is een eitje. Het enige dat je hoeft te doen is de Smart Cover open te vegen en meteen wat notities te maken.

Ontwerp en weergave

De Ipad 2018 is een ideale tablet die de beste vervanging is voor grotere laptops, met een lichtgewicht ontwerp. Je neemt het gemakkelijk mee naar school of werk. Er is een geweldige verbetering in helderheid en kleur die je een perfecte weergave op het scherm geeft met een helder, volledig gelamineerd Retina-display. Deze handige gadget heeft meer kleurschakeringen en True Tone Display-technologie.

ontwerp en weergave ipads

Prestaties en specificaties

Veel specificaties zijn ontworpen om te gebruiken op zowel Android- als iOS-apparaten, waardoor het zelfs eenvoudig is om ze op het scherm te programmeren. IPad is echt handig, want je kunt het zelfs gebruiken als slimme afstandsbediening voor programma’s zoals tv. Standalone systemen zoals Android TV, Fire TV en Apple TV bieden externe apps voor mobiele apparaten . Daarnaast kun je verschillende apps gebruiken om je tablet als een extra monitor voor werkactiviteiten te behandelen, hetzij draadloos, via Wi-Fi of met een directe USB-verbinding, aangezien de meeste iOS- en iPad-apparaten beter worden ondersteund voor externe beeldschermen.Zeker, de meeste mensen houden van iPad. Niet alleen omdat ze handig zijn, maar het werkt het beste met slimme gadgets zoals een Nest-thermostaat, Wi-Fi-verlichting, automatische zonwering en zelfs aangesloten apparaten. Dit maakt het makkelijk om je iPad te gebruiken om van alles te bedienen. Het is eenvoudig om die toepasbare apps op de iPad te installeren, ze naar de map op het startscherm te slepen, of de tablet op een muur te monteren met een oplader. Vervolgens heb je een speciale hub om alles in huis te besturen. Het is een van de handige gadgets waar je kind ook van zal genieten, de tablet kan soepel omgaan met 3D-games en heavy-duty productiviteitsapps zoals Adobe Light room, Procreate en Adobe Premier Rush.

Batterijduur

De meeste mensen maken zich altijd zorgen over de batterijduur bij aankoop van een gadget. Gelukkig is de iPad 2018 gemaakt met een batterijduur van 9 tot wel 11 uur bij gebruik. Wanneer ongebruikt zal de batterij maar zeer langzaam leeglopen. Met een zo’n lange levensduur van de batterij en perfecte oplaadsnelheden kun je je iPad de hele dag door gebruiken.

Bescherming

De hoes voor de iPad 2018 is ook al op de markt en het gebruik hiervan is aan te raden. Het zal je iPad namelijk extra bescherming bieden, waardoor jij extra lang van je favoriete gadget kunt genieten!

Geef een reactie

Inline
Inline