Algemeen

Waarom dit hét moment is om een zwembad te kopen

Vanwege de coronacrisis worden we aangemoedigd zoveel mogelijk thuis te blijven. Dat betekent dat we het ons thuis zoveel mogelijk naar onze zin moeten maken. Er is mooi weer in aankomst, dus tijd om een Intex zwembad aan te schaffen. Het is belangrijk dat je er op tijd bij bent. Iedere zomerpiek hebben we in Nederland namelijk te weinig zwembaden. Echter, nu iedereen thuis zit, kan het wel al eens gedaan zijn met de zwembadverkoop vóórdat de echte zomerpiek aanbreekt. Wees gewaarschuwd. Wil je een zwembad kopen, doe dat dan nu.

Iedereen zit thuis

Wat doe je als je thuis zit? Je gaat meer in je tuin zitten of werken en je kijkt zo’n 3 keer vaker op je telefoon of laptop dan normaal. Het wordt je afgeraden om naar winkels te gaan, dus wat doe je? Online bestellen. Webshops, en dan vooral die gericht op tuinactiviteiten, draaien overuren. Nu al. Als het warm wordt, wil jij met je vriendin of familie de verkoeling in. Wees voorbereid.

Man playing on a inflated whale. Generic produced inflatable, there already images accepted with this product.

Zwembaden raken snel uitverkocht

Zwembaden raken iedere zomer uitverkocht. Je zou zeggen ‘stopt dat niet een keer?’ Nee, ze zijn in de zomerpiek nu eenmaal niet aan te slepen. Zeker nu iedereen thuis zit en er al vroeg in het jaar lekker warm weer in opkomst is, kan het dit jaar wel eens extra hard gaan. Of dat weten we eigenlijk wel zeker. Vóór de zomerpiek zijn de meeste baden al weg.

Nu is er nog keuze

Nu kun je nog kiezen. Als je nu bestelt, ben je de menigte voor. Dat nu iedereen thuis zit, er warm weer op komst is en zwembaden sowieso ieder jaar uitverkocht raken, maken dat je eigenlijk haast geen keuze hebt. Nu is het moment wil je straks niet langs het net vissen. Wij hebben je gewaarschuwd, de bal ligt nu bij jou. Kies het zwembad waar jij een goed gevoel bij hebt, zodat je deze zomer – en nog vele zomers daarna – vooruit kunt. Wie weet zitten we nog wel even thuis met z’n allen. Een zwembad is dan onmisbaar in de zomer.

Geef een reactie

Inline
Inline