EchtemannenGadgets & CadeausMannenzaken

Waarom deze merkschoenen niet mogen ontbreken in jouw schoenencollectie!

Wist je dat mannen eerder voor merkschoenen kiezen dan vrouwen? Waar de moderne man nog wel eens afgeeft op zijn vrouw omdat zij een enorme schoenencollectie heeft, blijken wij er dus zeker ook wat van te kunnen. Alhoewel, wellicht kiest de man eerder voor kwaliteit dan kwantiteit. Een opvallende ontwikkeling die wij enkel kunnen aanmoedigen. Merkschoenen beschikken immers over talloze voordelen. Ze bieden niet alleen optimaal draagcomfort, maar geven ook ondersteuning waar nodig en gaan bovendien ook nog eens veel langer mee. Geen wonder dat we zo dol zijn op kwalitatieve merkschoenen!

Ben jij toe aan een nieuw paar en ben je benieuwd welke merkschoenen zeker niet mogen ontbreken in jouw schoenencollectie? Dan zetten wij een aantal geweldige merken voor jou op een rijtje!

Nubikk schoenen

Heb je ooit wel eens gehoord van nubikk? Dit Nederlandse merk werd pas in 2012 voor het eerst gelanceerd en heeft sindsdien ontzettend veel naamsbekendheid vergaard. Inmiddels is vrijwel iedere moderne man wel bekend met deze merkschoenen. Sinds hun eerste collectie hebben ze hun populariteit niet alleen uitgebreid naar onze Zuiderburen, maar ook Duitsland is inmiddels gezwicht voor de charme van deze schoenen.

Maar vanwaar die populariteit? Allereerst valt natuurlijk de geweldige jonge uitstraling van de schoenen op. Vaak vinden mannen het lastig om degelijke en toch moderne schoenen voor zichzelf aan te schaffen. Meestal valt er weinig te kiezen. Het is of een paar opvallende sneakers of een stel zakelijke schoenen. De collectie van nubikk biedt een oplossing. Zij ontwerpen voornamelijk sneakers volgens de laatste trends. Deze worden afgewerkt met een casual, speelse of zelfs stoere twist. Opvallend aan de sneakers is dat ze ook onder degelijke pakken gedragen kunnen worden. Ideaal voor mensen die liever niet speciaal zakelijke schoenen kopen, maar er toch netjes bij willen lopen.

Nubikk schoenen

Floris van Bommel

Ben je op zoek naar kwaliteitsschoenen van Nederlandse bodem? Dan kom je al gauw bij de geweldige collecties van floris van bommel uit. Deze schoenen worden al generaties lang gedragen. Inmiddels behoren deze schoenen dan ook tot het Nederlands erfgoed. Misschien ken je nog wel de blikken van je vader of grootvader als ze een paar ‘van Bommels’ aantrokken. Een gevoel van trots! Inmiddels ben jij die zakenman (of casual vent die zich gewoon super goed weet te kleden) en draag je met even veel trots jouw van bommel schoenen.

De familie Van Bommel wordt al generaties lang als expert op het gebied van schoenen beschouwd. Meer dan 9 generaties aan schoenmakers zijn er in de familie aanwezig. Geen wonder dat de schoenen bekend staan om hun hoge kwaliteit, tijdloze karakter en bovenal geweldige uitstraling. Een paar Floris van Bommel schoenen mag dan ook zeker niet ontbreken in jouw kledingkast.

Wist je dat de huidige collecties enkel van duurzame materialen gemaakt worden? Ook tijdens het productieproces wordt er uitvoerig op de belasting van het milieu gelet. Wanneer je het milieu hoog in het vaandel hebt staan, mogen deze schoenen dan ook zeker niet ontbreken.

Floris van Bommel schoenen

Geef een reactie

Inline
Inline