AutoMannenzaken

De grootste voordelen van de vernieuwde Renault Captur!

Toe aan een nieuwe auto en staat de vernieuwde Renault Captur hoog op je verlanglijstje? Dan ben je zeker niet de enige. Dit is één van de meest compacte SUV broertjes van dit moment. Qua uiterlijk heeft de auto nog het meest weg van de Clio, maar door de talloze aanpassingen is het een nóg veel praktischere gezinsauto geworden.

Benieuwd of de vernieuwde Renault Captur ook wat voor jou is? In dit artikel zetten we alle voordelen op een rijtje en leggen we uit waarom je juist wel (of niet) voor een Renault Captur moet kiezen!

Een auto voor het hele gezin

Als familieman weet je inmiddels waarschijnlijk als geen ander dat kinderen en auto’s bijna nooit samen lijken te gaan. Allereerst moet er natuurlijk enorm veel ruimte zijn om al die autostoeltjes op de juiste manier te bevestigen. Daarnaast lijkt de autobekleding bijna wel een soort aantrekkingskracht te hebben op pakjes drinken en koekjes, want op één of andere manier komen ze hier altijd op terecht. Dan is het wel zo prettig als je over een auto beschikt die hier op berekend is. En dan ben je bij de Renault Captur aan het juiste adres.

De Renault Captur houdt rekening met (kleine) kinderen en ook met het feit dat het soms heel vies kan worden in de auto. Daarom is bijvoorbeeld de bekleding afritsbaar. Hierdoor kun je deze (indien de schade écht te groot is) simpelweg verwijderen en wassen. Zo ziet de binnenkant van de auto er altijd weer als nieuw uit.

Wist je dat het bij de Renault Captur zelfs mogelijk is om de achterbank te verschuiven en zo ook extra beenruimte achterin te creëren? Fijn wanneer de kinderen ouder worden, maar ook als je die grote autostoeltjes comfortabel wilt bevestigen. Zo voorkom je dat je kindje straks met zijn of haar benen in de nek ligt en dat deze gewoon optimaal kan zitten.

Mooie prijs

Hoewel er natuurlijk ook gekeken moet worden naar het praktische gedeelte van de auto, is ook er één belangrijk element wat zeker niet vergeten mag worden: de prijs. Want hoe mooi en praktisch een auto ook mag zijn, deze moet natuurlijk wel binnen jouw budget vallen. De Renault Captur wordt gelukkig voor een zeer scherpe prijs verkocht. Daarmee is hij vaak goedkoper dan andere alternatieven. Daarnaast zou je de auto ook kunnen Leasen bij Renault.

Krachtige uitstraling

Laten we eerlijk wezen… het oog wil ook wat. Maar aan schoonheid is bij de vernieuwde Renault Captur gelukkig geen gebrek. Met haar krachtige uitstraling en verfijnd interieur laat het menig harten sneller kloppen. Bovendien kan de auto voor het grootste deel ook nog eens geheel naar eigen wens worden samengesteld. Zelfs op het gebied van kleur is er genoeg mee te beslissen. De nieuwe Captur is niet alleen moderner en beschikt over veel extra functies die het rijcomfort verbeteren, maar hij is ook nog gewoon eens een stuk mooier en krachtiger om te zien. Wanneer je deze moderne SUV ziet rijden, laat hij gegarandeerd een overweldigende indruk achter.

Geef een reactie

Inline
Inline