EchtemannenGadgets & CadeausMannenzaken

Vijf voordelen van een telefoonhoesje

Telefoonhoesjes, wie heeft ze niet. Best veel mensen hebben nog geen hoesje om hun telefoon, maar het heeft zeker voordelen. Onderschat daarom het nut van een telefoonhoesje niet, het is niet alleen een mode-item. In het begin is het even wennen, maar na een paar dagen vind je het zelfs fijn! Er zijn vijf grote voordelen van het hebben van een hoesje om je telefoon.

Bescherming

Voorheen waren mobiele telefoons nog niet zo kwetsbaar ontworpen en konden daarom een val of twee gemakkelijk doorstaan. Tegenwoordig is dat niet meer het geval. Ze zijn vaak van glas gemaakt of een ander breekbaar materiaal. Hierdoor loop je het risico dat je telefoon breekt wanneer hij op een harde ondergrond valt. Als je hard aan het lopen bent en je telefoon valt uit je joggingbroek, dan is de kans groot dat je telefoon het niet overleeft zonder hoesje. Bijgeleverde hoesjes zijn vaak van goedkope kwaliteit, een dun rubber hoesje. Wij raden je aan een goede hoes te kopen.

Ook wanneer je sleutels over andere metalen voorwerpen, zoals geld in je broekzak draagt naast je telefoon, kan dat krassen op je scherm geven. Voorkom dit met een hoesje welke ook het scherm bedekt. Dit doen bijgeleverde hoesjes meestal niet. Een kras op je scherm is ontzettend vervelend, maar kan dus gemakkelijk voorkomen worden. Een hoesje gaat jaren mee en een schermreparatie kan al tientallen tot honderden euro’s kosten.beschadige telefoon

Uitstraling en herkenning

Laat jij even jouw telefoon liggen op een feestje en hebben meer mensen deze telefoon? De kans bestaat dat jouw telefoon perongeluk door iemand anders wordt meegenomen, omdat ze denken dat de telefoon van hen is. Andersom herken jij direct jouw mobiel wanneer je een persoonlijk uitgekozen telefoonhoesje om je telefoon hebt. Ook kan jij jouw persoonlijke smaak uiten door je telefoon een eigen twist te geven.

Pasjes opslaan

Er zijn hoesjes welke je de mogelijkheid geven om pasjes in op te slaan. Zoals een aantal van deze iPhone XR hoesjes. Dit zorgt ervoor dat je geen portemonnee meer hoeft mee te nemen. Ontzettend handig voor mannen die geen tas op zich dragen. Zo’n bult in je broek ziet er niet meer uit toch!

iPhone XR hoesjes

Je telefoon neerzetten

Sommige smartphonehoesjes geven de mogelijkheid om je telefoon recht op neer te zetten. Hierdoor kan je bijvoorbeeld zonder handen een film kijken! Dit is beter voor je nek, anders hangt je hoofd gedurende een tijdje halfstok nadat je armen moe zijn geworden. Kortom; Beter voor je lichaamshouding!

Variatie in je leven

Heb je wel vaker meegemaakt dat je ineens een nieuw toestel wilde terwijl het abonnement nog een jaar duurt? Wat kan helpen is het veranderen van het uiterlijk van je telefoon, dit is heel simpel gedaan, door het oneindige aanbod van telefoonhoesjes kan je jouw smartphone met weinig kosten, nieuw leven inblazen.

Geef een reactie

Inline
Inline