Mannenzaken

Vijf lekkere snacks voor een avondje op de bank

Niets is zo lekker als tijdens een spannende film of een goede serie een lekkere snack te eten. Op de zaterdagavond met wat vrienden of juist lekker alleen op de bank op een doordeweekse dag. Ben je benieuwd welke snacks écht lekker zijn voor een avondje op de bank? Lees dan snel verder, want in deze blog geven we je vijf lekkere snacks die je lekker kunt eten tijdens een avond op de bank.

1. Popcorn
Gaat je voorkeur uit naar zoet, zout of juist een mix? Veel mensen zijn dol op popcorn, vooral tijdens het kijken van een leuke film. Gelukkig kun je popcorn ook gewoon thuis eten, waardoor je het niet alleen in de bioscoop hoeft te kopen. Je koopt veel soorten popcorn kant-en-klaar, maar je kunt er ook voor kiezen om de popcorn zelf klaar te maken. Je hebt vaak keuze uit de smaken zoet of zout. Maar tegenwoordig heb je ook keuze uit andere smaken. Zoals karamel-zeezout of zelfs chocolade en pindakaas.

2. Chocolade
Een andere favoriet bij veel mensen in chocola. Eigenlijk komt chocolade bij elke gelegenheid van pas: tijdens de koffie, om iemand te troosten of om juist lekker te eten tijdens een avondje bankhangen. De mogelijkheden met chocolade zijn eindeloos. Hou je van een reep chocolade of loopt het water je al in de mond als je pindarotsjes ziet, die zijn overgoten met chocolade? Een andere lekkere optie zijn de bonbons. Deze heerlijke kleine chocolaatjes zijn gevuld met verschillende soorten vulling: karamel, nougat of praliné. Heerlijk om zelf op te eten, maar ook perfect om te delen tijdens een gezellige avond thuis.

3. Chips
Of je nu thuis een feestje geeft in je woonkamer met een klein gezelschap of met vrienden een Tv-programma gaat kijken: chips doet het altijd goed. Chips is verkrijgbaar in veel verschillende smaken en kun je makkelijk delen. Zet een schaaltje op tafel en iedereen is vrij om een handje te pakken. Daarnaast heb je keuze uit ontzettend veel merken. Lays, Dorito’s of bijvoorbeeld Pringles. Ook als je in je eentje gaat bankhangen is chips altijd een aanrader.

4. Schepsnoep
Ben je een echte zoetekauw, maar vind je het lastig om te kiezen? Dan is schepsnoep een perfecte snack voor een avondje op de bank. Van zoet tot zuur of juist een combinatie van lekkere dropjes: met schepsnoep kun je alle kanten op. Daarnaast is deze mix van verschillende snoepjes ook ontzettend handig als je andere mensen over de vloer krijgt. Iedereen kiest wat hij of zij lekker vindt. Je kunt dit snoep bestellen bij Candyonline. Hierdoor is het zelfs niet meer nodig om de deur uit te gaan.

5. Nootjes
Van borrelnoten tot pinda’s of gezouten macadamia noten. Nootjes zijn de perfecte snack voor een avondje op de bank. Deze lekkere snack eet je makkelijk weg en is daarnaast ook handig om te delen. Je kunt nootjes ook goed combineren met andere snacks. Denk aan chips, maar ook met een lekkere borrelplank met verschillende soorten vlees, groentes of kaas.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Inline
Inline