EchtemannenMannenzaken

Vier de feestdagen: bowlen, entertainment en een heerlijke plategrill

Midden in de bollenstreek bloeit je feest op bij All American Bowling, de unieke bowlingbaan van Noordwijkerhout. Hier is bowlen een echte belevenis. Dankzij de hippe lichteffecten, video’s, sound effects en swingende muziek floreert de vriendelijke competitie en komt de sfeer los. Zo krijg je een band en ontstaat inspiratie. Precies wat je zoekt voor je vriendenuitje of een bedrijfsuitje. Met als klap op de vuurpijl heerlijk plategrillen met het beste vlees, verse vis, groentegerechten en ongelimiteerde desserts. Strike!

Plategrillen kan niet beter

Wat vooral heel ‘All American’ is? Het plategrillen in ons restaurant. Ook dit is precies zoals het hoort: gezellig met zijn allen, rondom de grillplaat. Iedereen grilt zijn favoriete eten. Dit zijn de beste producten uit de streek, afkomstig van ambachtelijke Slagerij de Zeeuw en visspecialist Schuitemaker. Dit merkt u aan de smaak van iedere (on)gemarineerde steak, varkenshaas, zalm of gamba die u op de plaat legt. Dit alles wordt geserveerd met frites, uienringen, broodjes, kruidenboter, salades, rauwkost, satésaus, pepersaus, knoflooksaus, cocktailsaus en mayonaise. Ook onze hamburgers zijn niet te versmaden. Een royaal dessert na afloop is van harte aanbevolen. Schep je rijk met het onbeperkte aanbod ijs en fruit en versier ieder dessert met slagroom, warme chocolade of warme kersen!

Plategrill

Gemaakt voor groepen

All American Bowling, dé bowling van Noordwijkerhout, is speciaal voor groepen. Veel vriendengroepen, families maar ook bedrijven komen hier in de feeststemming. Vrienden en collega’s nemen het op tegen elkaar, kinderen spelen soms gezellig teams samen met elkaar of hun ouders. Hierbij wordt de hoge kwaliteit van het restaurant met plategrill gewaardeerd. Hierdoor is een autoreis van de bowlingbaan naar een restaurant niet nodig. Iedereen schuift na afloop gewoon gezellig aan en kan daarna meteen weer naar huis, of verder het nachtleven in. Voor iedere gelegenheid een voordelige Plategrill Deal!

Reserveren

Ben je klaar voor een pittig potje bowlen, lachen en heerlijk eten? Reserveer dan snel. De kerst is al volgeboekt, maar rondom de feestdagen zijn nog enkele plaatsen te bemachtigen. Kies uit de verschillende Plategrill Deals voor kinderfeestjes, familiefeestjes, vrijgezellenfeesten en bedrijfsfeesten. Heeft u speciale wensen voor het eten of uw feest? Geeft u deze vooral door. Bowlingbaan Noordwijkerhout is er voor iedereen.

 

Geef een reactie

Inline
Inline