EchtemannenMannenzaken

Verzorgingstips voor mannen

Als het over uiterlijke verzorging gaat dan gaat het meestal over uiterlijke verzorging voor vrouwen. Maar ook als man wil je goed voor de dag komen en wil je er goed uit zien. Dit kan met een strakke nieuwe outfit maar lichamelijke verzorging is ook prettig. Voor een nieuw kapsel of een knipbeurt is er altijd wel een kapper in de buurt te vinden. Maar het uiterlijk bestaat uit meer dan alleen jouw kapsel. Je wilt graag compleet verzorgt voor de dag komen, dan kun je ook wel eens een bezoekje brengen aan de pedicure.

Geknipt en geschoren

Gezichtsbeharing is de laatste jaren weer helemaal terug in de mode gekomen. Het is wel belangrijk dat je er goed verzorgt uitziet. Je kunt best met een baard op een sollicitatiegesprek verschijnen, maar zorg er dan wel voor dat deze ook getrimd is en jou er niet als een “zwerver” laat uitzien. Als je voor een nieuw kapsel langs de kapper gaat dan kun je in veel gevallen ook jouw baard laten bijtrimmen of je laten scheren door de kapper. Dan loop je niet alleen met een fris kapsel de deur uit, maar ook met een goed gekapte baard.

Naar de pedicure?

Het klinkt misschien niet voor de hand liggend maar als man kun je ook prima langs een pedicure of voetverzorger gaan. Veel mensen hebben last van problemen met hun voeten zoals ingegroeide nagels of voetschimmel. Door een bezoekje aan de pedicure te brengen zorg je ervoor dat jouw voeten ook goed verzorgd en gezond blijven. Met gezonde voeten kun je fijner lopen en gaat sporten ook makkelijker. Ook voor het uiterlijk van je voeten kun je een bezoek brengen aan de pedicure. Als je deze zomer met slippers of sandalen naar buiten gaat dan wil je toch ook graag dat jouw voeten er goed uitzien?

Verzorging van de huid

De verzorging van jouw huid is ook zeer belangrijk. Niet alleen jouw voeten maar ook jouw handen en gezicht krijgen dagelijks veel te verduren. In de winter komen droge handen vaak voor. Daarom is het verstandig om gebruik te maken van een goede handcrème die de huid niet uitdroogt. Ook de huid op jouw gezicht kan goede verzorging gebruiken. Nadat je jezelf geschoren hebt of als je jouw gezicht hebt gewassen is het aan te raden om een hydraterende crème te gebruiken. Zo blijft jouw huid gezond en kun jij compleet verzorgt op stap.

Kleren maken de man

Je krijgt nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken. Kleding speelt een belangrijke rol als je op een bepaalde manier wil presenteren. Van een net pak tot casual, voor iedere situatie kan een andere outfit noodzakelijk zijn. Laad je adviseren door de medewerkers van de kledingwinkel en lees zo nu en dan een tijdschrift voor mannen. Zo blijf je op de hoogte van de tips en trends van het moment.

kleding mannen

 

Geef een reactie

Inline
Inline