EchtemannenGadgets & Cadeaus

Verwarmde Bodywarmer, nooit meer last van de kou

De verwarmde bodywarmer is ideaal om te gebruiken op de koudere dagen wanneer je toch naar buiten gaat en ook warm wilt blijven. De sportieve pasvorm zorgt ervoor dat je naast lekker warm ook nog eens hip bij loopt. De gevoerde binnenkant voelt lekker zacht aan wat het draagcomfort alleen maar ten goede komt. Als je de powerbank mee besteld wordt de verwarmde bodywarmer voorzien van stroom en kan  je urenlang de temperatuur makkelijk aanpassen naar de door jou gewenste stand. Uiteraard kan je ook je eigen powerbank aansluiten als die een minimale output van 5 volt heeft.

Warm in de koude buitenlucht

De verwarmde bodywarmer kan voor veel verschillenden doeleinden worden gebruikt. Als je bijvoorbeeld buiten aan het werk bent en wat bewegingsvrijheid bij de armen wil is de verwarmde bodywarmer perfect. Doordat het materiaal zo dun is zit de bodywarmer heel comfortabel.  Je kan de grootte van de verwarmde bodywarmer eenvoudig aanpassen door de ritsen aan de zijkant naar wens bij te stellen. Met de vijf verwarmingselementen verdeeld over de bodywarmer wordt je lichaam overal lekker warm.

Sportief bezig zijn

Ook tijdens een flinke wandeling of fietstocht komt de verwarmde bodywarmer goed van pas. De wind en waterdichte verwarmde bodywarmer kan je gewoon los dragen maar het is ook mogelijk om  er nog een laag overheen te dragen. Ondanks dat de verwarmde bodywarmer waterdicht is kan je er voor kiezen om tijdens een regenbui een regenjas overheen te dragen.  Op deze manier houd je de warmte nog meer vast door de isolerende werking van de jas. Als de warmte teveel gaat opspelen ze je de stand makkelijk een trapje lager door een simpele druk op de knop.

Warm blijven tijdens lage temperaturen

Naast de verwarmde bodywarmer zijn er nog veel meer mogelijkheden bij Comfort Producten om te zorgen dat je zonder problemen de koude maanden doorkomt. Als je snel last hebt van koude handen kan je bijvoorbeeld eens kijken naar ons assortiment verwarmde handschoenen. Voor de mensen die snel last hebben van koude voeten hebben we dan weer verwarmde zolen en verwarmde sokken.

Advies en garantie op onze verwarmde bodywarmer

Op alle producten van Comfort-Producten.nl zit standaard een jaar fabrieksgarantie, maar ook na die tijd helpen wij je graag verder. Mocht er iets aan de hand zijn met een product zorgen wij altijd dat je goed geholpen wordt. Als je van te voren vragen hebt over een product staan wij altijd paraat om je te helpen met de juiste keuze. Wij doen ons uiterste best om te zorgen dat jij een tevreden klant bent en blijft en geven de service die je van ons mag verwachten.

Geef een reactie

Inline
Inline