EchtemannenGadgets & cedeausMannenzaken

Van ovens tot vaatwassers: dit mag niet ontbreken in jouw keuken!

Er zijn enorm veel producten en apparaten die niet mogen ontbreken in huis. Wanneer je binnenkort gaat verhuizen of een nieuwe keuken laat installeren, zal je dan ook direct ontdekken dat je niet onder bepaalde aankopen uit kunt komen. Voor iedereen zijn de essentials in de keuken natuurlijk verschillend. Maar er zijn ook een aantal dingen die vrijwel altijd overeen komen. Als een van die dingen kapot gaat of ontbreekt in de keuken, zal je deze waarschijnlijk direct missen. Is jouw keuken aan een opknapbeurt toe of wil je een geheel nieuwe keuken laten plaatsen? Houd er dan rekening mee dat de volgende apparaten zeker niet mogen ontbreken!

Een kwalitatieve oven

Geef je iemand de keuze tussen ovens of magnetrons, dan zal de keuze negen van de tien keer op een oven vallen. Waar je in je studententijd misschien nog niet zonder een magnetron kon en werkelijk alle kant-en-klaarmaaltijden een keer had uitgeprobeerd, is dit tegenwoordig wel anders. Het is zo makkelijk en snel om even een gezonde ovenschotel uit te proberen, een nieuw baksel in de oven te zetten of om gewoon heerlijk de keuken op te ruimten terwijl de oven al het werk doet. Een oven is een ware must voor de moderne keuken én bespaart jou tevens veel tijd tijdens het bereiden van gezonde maaltijden.

kwalitatieve oven

Waterkoker

Waarom een waterkoker aanschaffen als je ook gewoon een pannetje met water op het vuur kunt zetten? Als je deze vraag nog moet stellen, heb je nog nooit het gemak van een waterkoker ervaren. Want als je die eenmaal een keer in huis hebt gehad, wil je nooit meer anders. Gelukkig zijn deze handige apparaten in werkelijk alle prijssegmenten verkrijgbaar. Hierdoor is er altijd wel één die binnen jouw budget valt. Zeker als echte theeleut mag deze niet op je verlanglijstje ontbreken.

Waterkoker smeg

Staafmixer

Kook je graag verse maaltijden? Dan zal het je niet verbazen dat de staafmixer op dit lijstje voorkomt. Voor heel veel gerechten is deze namelijk nodig. Denk bijvoorbeeld aan het maken van sauzen of soepen. Ook jonge ouders maken vaak veel gebruik van een staafmixer. Hiermee kunnen ze eenvoudig verse maaltijden pureren, waardoor het kopen van potjes niet meer nodig is.

Vaatwasser

De vaatwasser mag natuurlijk zeker niet ontbreken op dit lijstje van essentials voor in de keuken. Waarschijnlijk staat deze bij veel mensen met stipt op nummer één in hun lijstje van ‘niet-te-ontbreken-apparatuur in de keuken’. De tijd dat we na een lange werkdag en urenlang kokkerellen ook nog eens een half uur lang aan de afwas stonden is gelukkig verleden tijd. Inmiddels genieten we vrijwel allemaal van de luxe van een vaatwasser en zullen we deze ook direct missen als deze kapot gaat.

vaatwasser

Let er bij de aankoop van een nieuwe vaatwasser wel op dat je voor een duurzaam model kiest. Zo weet je zeker dat deze niet alleen over een lange levensduur beschikt, maar dat hij ook nog eens energiezuinig werkt. Zo bespaar je op de lange termijn veel energiekosten en hoef je de vaatwasser ook nog eens minder snel te vervangen. Dat noemen we nog eens een win-win situatie!

Geef een reactie

Inline
Inline