Algemeen

Valentijnsdag: uit je gevoelens met sieraden!

Valentijnsdag staat alweer bijna voor de deur en dat betekent voor veel mannen dat het shoppen geblazen is. Vaak beschik je echter niet over de tijd en energie om zelf naar de winkels te stappen. Gelukkig is er met online shoppen ook heel veel mogelijk. Maar wat kies je voor je vrouw of vriendin die op het eerste gezicht al alles lijkt te hebben? Een nieuw sieraad is dan altijd een goed idee! Wanneer je besluit om een sieraad cadeau te doen, sta je direct voor talloze keuzes. We kunnen het ons goed voorstellen dat je door het aanbod overweldigd raakt. Je moet niet alleen kiezen uit een heel scala aan sieraden, maar ook nog eens uit diverse stijlen en materialen. Uit jij dit jaar je gevoelens met sieraden en kan je wel wat hulp gebruiken? Lees dan snel verder voor enkele handige tips.

Welke sieraad kies je?

Sieraden zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten. Kies je voor oorbellen, een zilveren ketting, armband of ring? Het aanbod is reuze! Dat maakt het er echter niet gemakkelijker op. Een juiste keuze maken doe je op basis van jouw kennis over de liefde van je leven. Welke sieraden heeft ze al in overvloed? Zijn er sieraden die een speciale betekenis voor haar hebben? Kies dan voor iets wat hierbij past. Draagt ze bijvoorbeeld altijd een prachtige bedelarmband en klaagt ze al tijden over het gebrek van bijpassende sieraden? Kies dan voor een ketting of ring die de uitstraling van het armbandje versterkt.

zilveren kettting

Dierbare herinnering

Wil je jouw geliefde een bijzonder cadeau geven? Iets origineels om van Valentijnsdag écht een feestdag te maken? Geef haar dan een dierbare herinnering in de vorm van een nieuw sieraad. Hebben jullie bijvoorbeeld samen een geweldig kind? Geef haar dan een mama sieraad cadeau. Laat je kind een cadeau voor moeder geven en je weet zeker dat je schot in de roos is. Denk bijvoorbeeld aan een ketting met geboortesteen, een bedelarmbandje met de namen van de kinderen of een ring met de geboortedatum van jullie kind.

geboortesteen kinderen

 

Ringmaat bepalen

Is je oog op een prachtige ring gevallen? Dan is het fijn als je op de hoogte bent van de ringmaat van jouw geliefde. Helaas is dat niet voor alle mannen het geval. Daarnaast kun je de ringmaat niet bepalen zonder de vinger op te meten. Als het cadeau voorlopig nog een verrassing moet blijven, kan dit een flinke uitdaging zijn. Daarom raden wij aan om eens goed in haar sieradenkistje te kijken. Als hier een ring in ligt, kan je deze eenvoudig opmeten en zo aan de juiste maat komen. Het is echter niet altijd zo eenvoudig. Kies daarom voor de meest gangbare maat en neem contact op met de aanbieder. Vraag of het mogelijk is om de ring te retourneren als de maat niet klopt. In sommige gevallen is het ook mogelijk om de ring groter of kleiner te laten maken. Kies je liever voor zekerheid? Vraag dan zo onopvallend mogelijk wat haar ringmaat is, zo ben je in elk geval overtuigd van je keuze.

Geef een reactie

Inline
Inline