Mannenzaken

UrbanSofa

Ken jij UrbanSofa al? Het is het toonaangevende merk als het gaat om kwaliteitsmeubels geproduceerd met aandacht voor mens en milieu. Alle meubels zijn naar wens samen te stellen, waardoor je een prachtig, uniek item in huis haalt. En dat voor een scherpe prijs! Wat wil je nog meer?

Gepersonaliseerde bank

Wat dacht je van een prachtige, comfortabele hoekbank? In de collectie van UrbanSofa vind je talloze modellen die elk naar wens zijn samen te stellen. Je kiest zelf de opstelling, de stof en verschillende andere opties. Zo creëer je jouw droombank! Ben je op zoek naar een bank voor buiten? Ook die kun je bij UrbanSofa samenstellen!

Robuuste tafels

Naast zitmeubelen kun je bij UrbanSofa ook terecht voor tafels. Prachtige, robuuste tafels van geweldige kwaliteit! Er wordt enkel gebruik gemaakt van hout afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Zowel het hout als de complete productie is gecertificeerd.

Meubels kopen

Je kunt de meubels van UrbanSofa in het echt bekijken en kopen bij één van de UrbanSofa verkooppunten. Deze bevinden zich door het hele land, er is er dus altijd één bij jou in de buurt. Kijk vooral eens op de website van UrbanSofa om inspiratie op te doen!

Geef een reactie

Inline
Inline