EchtemannenGadgets & cedeausMannenzaken

Top 6 cadeaus voor mannen

Een cadeau vinden voor iemand anders is altijd een lastige opgave. Als je je vader, opa, vriend of neef een cadeau wilt doen is het vaak zelfs onmogelijk om ook maar iets te bedenken. Wij hopen je het een beetje makkelijker te maken met de top 6 cadeaus voor mannen.

#1 Geef een Xbox One S cadeau

Ben je van plan om een groot cadeau te geven en vind je het niet erg als deze wat meer kost dan het gebruikelijke? Ga dan voor een Xbox One S, de Xbox is al sinds dat hij voor het eerst uitkwam een geliefde spelcomputer onder de mannen. Met de Kinect games is de Xbox One S helemaal een geliefd item geworden. Hiermee kan je het eigen lichaam als controller gebruiken. Leef je helemaal uit tijdens het boksen of ga een potje honkballen met de familieleden of vrienden. Wie weet heb je zo zelf ook nog een beetje plezier van je gegeven cadeau. Met een Xbox One S schiet je in elk geval zeker in de roos.

xbox one

#2 Doe een parfum cadeau

Dit is misschien een cadeau waar je zelf al aan gedacht had, maar toch kunnen we hem niet ongenoemd laten. Een luchtje cadeau doen is perfect voor elke gelegenheid. Parfum gebruiken we immers vrijwel allemaal, toch? Toch is het best lastig om parfum voor iemand anders te halen. Iedereen heeft immers een andere smaak hierin. Vind je het moeilijk om te bepalen welke parfum lekker zou zijn? Kies dan voor neutrale en mannelijke geuren, zoals de parfums van Jean Paul Gaultier of Paco Rabanne. Hiermee zit je vrijwel altijd goed.

geur man

#3 Geef een herinnering voor later cadeau

Als je echt een origineel cadeau wilt doen en de man in kwestie een echte durfal is raden wij aan om hem een bijzondere herinnering te schenken. Denk bijvoorbeeld aan paragliden, parachutespringen of andere activiteiten voor dare-devils. Hiermee geef je hem iets waar hij tot in zijn laatste jaren nog op terug kan denken. Bovendien is het ook nog eens een super leuke activiteit die jullie misschien wel samen kunnen doen.

#4 Bijzondere gadgets cadeau doen

Als er iets is waar wij mannen gek op zijn, zijn het wel gadgets. Als je een gadget cadeau wilt doen kun je het zo duur maken als jij zelf wilt. Meestal gaat het om kleine voorwerpen die bijzondere opties hebben. Dit hoeft helemaal niet duur te zijn.  Wat dacht je van een brandijzer voor de hamburgers op de barbecue? Of een mini koelkast als USB-stick? Leuke hebbedingetjes voor een kleine prijs. Daar scoor je zeker punten mee!

brandijzer barbecue

#5 Geef een horloge cadeau

Met een horloge zit je eigenlijk altijd wel goed. Dit is misschien wel de meest gekozen sieraad voor mannen. Waar het vroeger enkel diende als voorwerp om de tijd op te zien zijn tegenwoordig de looks nog veel belangrijker! Met een prachtig horloge steel je de show en maak je je outfit helemaal af. Tip: geef je een horloge cadeau aan iemand die je dierbaar is? Laat dan een datum of tekst op de achterkant graveren om het cadeau nog persoonlijker te maken.

#6 Workshop bier brouwen

Dat bier het drankje is waar de meeste mannen heel gelukkig van worden is algemeen bekend. Hoe het echter gemaakt wordt is niet voor iedereen duidelijk. Met een workshop bij de bierbrouwerij geef jij een leuk en inspirerend cadeau. Bovendien is het ook nog eens mogelijk om lekkere biersoorten te proeven en dat maakt het cadeau al iets om nooit te vergeten!

Geef een reactie

Inline
Inline