Gadgets & cedeausMannenzaken

Top 5 mannen cadeaus

Cadeaus voor mannen kopen is vaak een hele opgave. Want ja… je kan natuurlijk niet elk jaar met een paar sokken, deodorant of onderbroeken aan komen.  Maar wat geef je een man dan als cadeau? En waar kun je die mannen cadeaus vinden? Om jou een beetje te helpen geven we hieronder een lijst van de top 10 cadeaus voor mannen. Hopelijk zit er een leuk idee tussen en weet jij weer iets om te geven.

1. Een nachtje over

Dit is natuurlijk ook een beetje eigen belang… een nachtje over in een stad waar je nog nooit geweest bent of juist je lievelingsstad is altijd een goed idee. Overdag kan je lekker op een terrasje zitten, de stad bekijken of bijvoorbeeld een strand wandeling maken en ’s avonds een hapje eten om vervolgens heerlijk in een opgemaakt bed met beddengoed van weidswonenenslapen.nl te ploffen, waarna ’s ochtends het ontbijt klaar staat. Nou klinkt dit niet als een goed idee? Geen zorgen, alleen maar leuke dingen!

2. Een sportwedstrijd naar keuze

Een wedstrijd van zijn favoriete voetbalclub, darter of toch liever een andere sport. Een kaartje voor een wedstrijd valt in de meeste gevallen wel goed in de smaak bij een man. Over het algemeen houden mannen erg van sport en mogen ze thuis waarschijnlijk niet alles kijken, dus een kaartje voor een wedstrijd van bijvoorbeeld zijn favoriete voetbalclub kan haast niet anders dan goed in de smaak vallen.

3. Een slipcursus voor mannen cadeaus

Slippen met een auto, welke man wil dat nou niet? Een slipcursus is niet alleen leuk om te doen, maar ook heel leerzaam.

4. Een rondje in een Ferrari (of andere auto) rijden

Een droom van vele mannen: een rondje rijden in een Ferrari. Veel mannen kunnen zo een auto niet zelf aanschaffen, maar een rondje er in rijden is voor iedereen mogelijk.

5. Horloges, armbanden etc.

Toch niet zo een zin om een dagje weg te moeten, maar geef je liever iets fysieks wat hij kan aantrekken of om kan doen? geef dan een mooi horloge, smartwatch of een leuke stoere armband.

Passen de bovenstaande top 10 cadeaus voor mannen niet in jouw budget en wil je iets geven waar iedere man blij mee is? Geef dan een baardverzorging (mits de betreffende man een baard heeft) of haarverzorgingsproduct cadeau. Mannen cadeaus, de keuze is reuze!

Geef een reactie

Inline
Inline