EchtemannenGadgets & CadeausMannenzaken

Top 3 mannen cadeaus bij overstappen energieleverancier

Overstappen naar een andere energieleverancier is tegenwoordig een fluitje van een cent. Om deze reden stappen er elk jaar meer dan 1 miljoen adressen binnen Nederland over naar een andere leverancier. Maar dit grote aantal overstappers heeft nog meer redenen. Zo profiteren overstappers vaak van hoge kortingen of een leuk cadeau bij hun nieuwe energiecontract. Door het bieden van bijvoorbeeld een gratis gadget of een cashback hoopt een aanbieder u als klant binnen te halen. En hier kunt u als man natuurlijk gretig van profiteren. Benieuwd naar de beste cadeaus die u momenteel bij uw energiecontract die u kunt scoren? Lees dan snel verder!

Console; Xbox of PS4

Wat ons betreft is het ultieme cadeau voor een man toch wel een console. Lekker FIFA spelen met vrienden of alleen helemaal los in Battlefield. Het kan allemaal! Momenteel kunt u tijdens uw overstap zowel profiteren van een Xbox One S (1TB) als voor een PS4 Slim (500GB). Welke de beste keuze is hangt vooral af van uw persoonlijke smaak, want ze bieden allebei;

  1. Een vernieuw compact design waardoor deze in elk design mooi uitkomt;
  2. Indrukwekkende specificaties op het gebied van snelheid en graphics;
  3. Voldoende opties op het gebied van (media) streaming en het downloaden van nieuwe content;
  4. Een forse winkelwaarde van tegen de €300,00; 

Vaak zijn deze acties inclusief een gratis console wel tijdelijk. Stap dus op het juiste moment over! Voor een volledig overzicht van cadeaus bij energie kunt u terecht op GoedkopeEnergieenGas.nl. Dit is een handig site voor het vergelijken van acties en energiecontracten!

Console; Xbox of PS4

Tablet; Samsung Galaxy A 10.1

In de afgelopen jaren was dit ook altijd één van de meest populaire cadeaus bij energieleveranciers, een gratis tablet. Wanneer u op het juiste moment overstapt kunt u vaak profiteren van een gratis Samsung tablet. Op dit moment is dit de Galaxy A 10.1. Deze tablet, met een waarde van ongeveer €279,00, is snel en grafisch erg sterk. Daarnaast is deze uitgerust met Wifi, 4G ondersteuning, 32 GB geheugen en een slot voor een geheugenkaartje. Hiermee breidt u uw geheugen eventueel eenvoudig uit.

Naast deze voordelen biedt de Galaxy A 10.1 ook nog eens een 8 megapixel camera en een 10 inch scherm met een hoge resolutie (1920×1200). En vanwege het innovatieve IPS scherm geniet u van een extra grote inkijkhoek. Hiermee is de A 10.1 de ideale tablet voor de beginnende tablet gebruiker. 

Samsung Galaxy A 10

Meten is weten; Slimme thermostaat

Als man heeft u natuurlijk graag controle over uw energiezaken, en daarom is een slimme thermostaat een ideaal welkomstcadeau. Met een slimme meter heeft u direct inzicht in uw energieverbruik en uw energiekosten. Daarnaast ontdekt u eenvoudig nieuwe manieren op energie te besparen en kunt u uw verwarming via uw smartphone bedienen. En of dat niet genoeg is zijn veel moderne slimme meters ook nog eens zelflerend. Hierdoor wordt u woning automatisch nog efficiënter en duurzamer verwarmd. Kom nooit meer in een koud huis thuis en scoor ook een slimme thermostaat bij uw energiecontract!

nest Slimme thermostaat

Andere handige mannen tips

Door het kiezen voor een leuk welkomstcadeau of een direct korting kunt u flink besparen op uw energierekening. Maar overstappen is niet alleen belangrijk. Wanneer u graag uw gas, water en licht kosten wil verminderden dan zou u eigenlijk eens naar uw leefschema moeten kijken. Door het maken van kleine aanpassingen kunt u eenvoudig veel geld besparen. Hierbij kunt u onder andere denken aan;

  1. Het lager zetten van de verwarming en deze eerder uitzetten;
  2. Beperken van de tijd dat u onder de douche staat;
  3. Overstappen op duurzamere verlichting;
  4. Beter isoleren van uw woning;
  5. Het aanschaffen van duurzamer witgoed;

Voor meer tips op het gebied van besparen kunt u onder andere bij (milieu) organisaties terecht als uw energieleverancier, Milieu Centraal, de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis.

Geef een reactie

Inline
Inline