EchtemannenGadgets & cedeausMannenzaken

Tips voor een spannend avondje met een nieuwe partner

Er wordt online heel veel gesproken over de echte ‘allereerste keer’ waarin je het bed met een vrouw (of man) deelt. Er wordt echter maar heel weinig gesproken over seks in een nieuwe relatie. Dit terwijl dat minstens net zo spannend is. Misschien nog wel spannender. Zeker wanneer je al tijden een partner hebt gehad en nu plotseling weer met een ander persoon het bed deelt. Wat kun je verwachten? Hoe zorg je ervoor dat het voor beiden even fijn is? En hoe weet je wanneer het goed is om die eerste stap te zetten?

Bereid je goed voor

Allereerst is het belangrijk om je goed voor te bereiden op deze spannende avond. Wellicht ben je het niet meer gewend om condooms te kopen voor de daad. Zeker niet wanneer je al tijden dezelfde partner hebt gehad. Veel mensen kiezen er dan voor om zonder condoom te vrijen en andere voorbehoedsmiddelen te gebruiken tegen zwangerschap. Tegen SOA’s ben je dan echter niet beschermd.

Condooms kopen is daarom ook een goede eerste stap om in elk geval aan je nieuwe partner te laten zien dat je het serieus meent. Het is natuurlijk beter om allebei eerst getest te worden, alvorens jullie het bed delen. Indien dit niet mogelijk is of je dit niet durft te vragen, dan zijn condooms een goed alternatief. Mits deze natuurlijk op de juiste manier worden gebruikt.

Ga erover in gesprek


Dit is misschien niet de meest opwindende tip die we kunnen geven, toch is het wel heel belangrijk. Zeker wanneer je twijfelt of je nieuwe partner al toe is aan seks. Er is namelijk geen standaard regel wanneer het goed is om samen het bed te delen. Bij sommige mensen voelt het zo goed dat ze na een eerste date al samen het bed delen, bij anderen duurt dit weken tot maanden. Er is geen goed of fout. Zolang hier maar over gecommuniceerd wordt.

Wanneer je het lastig vindt om het gesprek aan te gaan, kun je er ook nog voor kiezen om subtiele signalen te geven en te kijken hoe zij reageert. Ga nooit verder wanneer ze afwijzend reageert. Je merkt vanzelf of zij er ook aan toe is of niet. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om dit telefonisch te doen. Stuur een keer een licht seksueel getint berichtje en bekijk hoe zij reageert. Zo weet je ongeveer wat je kunt verwachten zodra je die eerste stap zet.

Maak het extra speciaal

Het leuke van een nieuwe partner is dat alles weer als nieuw voelt. Het is anders hoe zij reageert, wat zij verwacht. Bovendien kan je het ook een stuk specialer maken. Besteed net zoveel aandacht aan deze vrijpartij als je deed toen je de allereerste keer seks had. Steek kaarsjes aan, haal lekkere drank in huis, hapjes, enzovoorts. Maak er een gezellige avond van en geniet. Het maakt niet uit of het uiteindelijk echt tot seks komt of niet. Alleen al het teasen voorafgaand aan de eerste vrijpartij maakt het allemaal waard.

Geef een reactie

Inline
Inline