EchtemannenGadgets & cedeausMannenzaken

Tips voor het maken van je mannenzolder

Als man heb je een plek nodig waar je jezelf af en toe terug kunt trekken van de overige huisgenoten. Een mannenzolder is daar dan ook de ideale plek voor. Het is een plek waar je kunt doen wat je maar wilt, lekker kunt ontspannen en waar niemand zonder jou toestemming mag komen! Maar hoe maak je eigenlijk een mannenzolder? Hier wat tips.

1. Vloerverwarming

Over het algemeen zijn zolders vaak vrij koud. Zeker in de winter kan het erg koud zijn. Vloerverwarming is dan ook ideaal op een mannenzolder. Het houdt je lekker warm en is daarnaast ook nog eens erg comfortabel. De vloerverwarming infrezen kosten zijn relatief laag in vergelijking tot andere mogelijkheden om vloerverwarming te leggen. De hele vloer hoeft er dan namelijk niet uit. De prijs van vloerverwarming hangt voornamelijk af van de grootte van de mannenzolder.

2. Schilderen

Het is jouw mannenzolder, dus je kunt hem inrichten zoals je wilt, maar toch kan een likje verf al heel wat doen. Kies voor felle kleuren om te doen lijken alsof er veel licht binnenkomt. Toch kan je ook voor donkere kleuren kiezen als je wilt dat er een echte barsfeer ontstaat op de mannenzolder.

3. Speelgoed

Op jouw mannenzolder mag je natuurlijk doen en hebben wat je wilt. Alle dingen die vrouwen en kinderen niet in huis willen, kan je dus boven plaatsen. Denk aan spelcomputers, flipperkasten en dartborden. Hoe meer speeltjes je plaatst in je mannenzolder, hoe gezelliger het wordt!

4. Drank

Een mannenzolder is natuurlijk niet echt een mannenzolder als er niet veel drank is. Als je alleen je bier koud wilt hebben, dan kan je een minikoelkast kopen om dit alles hierin te stallen. Als je een hele drankverzameling wilt hebben, dan kan je bijvoorbeeld een mooie glazen kast kopen of een plank aan de muur schroeven waarop je alle flessen kunt leggen.

5. Slot

Je wilt natuurlijk niet dat buitenstaanders zomaar jouw mannenzolder op kunnen komen. Een slot op de deur is dan ook een heel goed idee. Zo weet je zeker dat niemand zomaar jouw domein binnen dringen kan. Privacy op de mannenzolder!

Geef een reactie

Inline
Inline