Algemeen

Tassen voor mannen

Mannen lopen vaak niet met tassen, maar als ze een tas bij hebben is het vaak een rugzak. Er zijn veel tassen voor mannen waardoor er voor elke man wel eentje bij zit. Rugzakken worden vaak gebruikt voor school of voor een dagje weg, maar er zijn ook genoeg trendy rugzakken die altijd kunnen. Natuurlijk zijn er ook genoeg andere tassen voor mannen, zoals de weekendtas of de fanny pack.  Maar welke tassen worden nu door mannen vaak gebruikt?

De rugzak

Ik denk dat we wel kunnen zeggen dat de rugzak vaak wordt gebruikt door mannen. En daarbij vallen scholieren bijvoorbeeld ook onder mannen. De rugzak is niet weg te denken als je op de universiteit of de hogeschool loopt. Maar ook bij zakenmannen kan een rugzak makkelijk. Natuurlijk is de rugzak erg handig om al die boeken in mee te nemen, maar het geeft ook comfort. Denk maar aan een Eastpak. Vooral de zwarte Eastpak. Deze tas geeft veel comfort, omdat de banden wat dikker zijn. Hierdoor krijg je minder last van je schouders als de tas zwaar is.

eastpak tas man

Natuurlijk hebben we ook andere rugzakken. Zo zie je bijvoorbeeld ook steeds vaker een rugzak van leer in allerlei soorten en maten.  Deze is stoer en comfortabel tegelijk. Deze rugzakken zijn vaak ook niet bedoeld voor school, maar meer voor het zakenleven of de streetstyle. De rugzak biedt veel comfort en is erg handig. Er past vaak veel in en tegenwoordig zien de rugzakken er nog leuk uit ook. Heerlijk toch dat je als een dag op pad bent je genoeg mee kan nemen in je rugzak en je er ook nog eens leuk bij loopt.

De weekendtas

De weekendtas is natuurlijk erg handig als je op vakantie gaat of een weekendje weg gaat, maar tegenwoordig zie je ze ook steeds vaker gewoon op straat of in de stad voorbij komen. Mannen gebruiken het eigenlijk als een soort accessoire. Modeontwerpers leven zich dan ook helemaal uit op de weekendtas en maken ze met veel luxe materialen in allerlei soorten en maten. De weekendtassen zijn vaak niet uitgevoerd in felle en schreeuwende kleuren, maar juist in gedekte kleuren als bruin en zwart. Vaak wordt er dan wel gebruik gemaakt van een kleur flash, als een rode streep, sterren of andere kleine details. Natuurlijk zijn de weekendtassen erg groot om even mee te nemen als je een dagje op pad gaat, maar het ziet er leuk uit dus veel mannen nemen hem dan ook gewoon mee.

De fanny pack

Niet alleen voor vrouwen is dit de trend van het moment, maar ook voor mannen is de fanny pack helemaal hot. Zie bij vrouwen dat ze deze vaak als heuptasje dragen, de mannen dragen hem vaker ‘cross body’.  Fanny packs zie je niet vaak bij nette zakenmannen. Deze worden vaker met streetstyle gecombineerd. Natuurlijk is een fanny pack voor mannen ontzettend handig. Mannen lopen niet vaak met tassen en stoppen dan ook alles in hun broekzakken. Met een fannypack kunnen ze meer meenemen en hoeven ze niet alles in hun broekzak te stoppen. Naast de serieuze rugzak en weekendtas is de fanny pack een echte must voor mannen.

fanny back man

 

Geef een reactie

Inline
Inline