Algemeen

Spartacus serie: een serie vol testosteron voor de echte man!

De kans is groot dat je al wel eens van de Spartacus serie gehoord hebt. Maar wat als dat niet zo is? De Spartacus serie is een serie voor de échte man, boordevol testosteron en genot. Ben je nog niet echt overtuigd? In deze blog vertellen we je alles wat je moet weten over deze echte mannenserie. Wedden dat jij binnen mum van tijd Netflix afstruint om de Spartacus serie te volgen?

Een serie voor echte mannen

De Spartacus serie is zonder meer een serie voor echte mannen. Deze serie boost niet alleen je testosteron, maar geeft je ook een ware adrenalinekick bij elke aflevering. Zet de popcorn en het bier dus maar alvast klaar en ga zitten voor een bingemarathon! Bij de Spartacus serie is er aan naakt geen gebrek en kletteren de wapens waar je bij staat. Er wordt al vanaf het begin van de Spartacus serie gediscussieerd over de hoeveelheid geweld binnen de serie. Uit eigen ervaring vinden we dit helemaal niet erg! Er gaat niets boven een avondje thrillseeken en genieten van al het naakte schoon. Ook de naaktscènes vroegen om veel discussies, maar kan wat ons betreft niet ontbreken in deze serie. Het Romeinse Rijk stond niet voor niets bekend als een zeer geseksualiseerde samenleving. Wil jij je echt even een avondje man voelen? Heb je zin om je vrienden een avondje te trakteren op heel wat bloot en geweld? Dan is de Spartacus serie de serie die je zoekt!

De Spartacus serie: een knipoog naar de geschiedenis

De Spartacus serie speelt zich af in het Romeinse Rijk en is gebaseerd op de historische figuur Spartacus. Spartacus was een Romeinse slaaf en kwam in opstand tegen zijn onderdrukkers. Hij vormde een leger en versloeg meerdere Romeinse legers in verschillende veldslagen. Hij is het meest bekend om zijn overwinning tijdens de veldslag tussen 73 en 71 voor Christus. Met deze geschiedenis zijn de meeste mensen wel bekend. Het verhaal achter Spartacus zelf kennen we echter totaal niet. We hebben geen idee hoe hij ooit in de handen van de Romeinen is gevallen en hoe de status ‘slaaf’ aan hem gekoppeld is. We weten niet hoe hij op het idee kwam om zelf een leger van gladiatoren te vormen en of zijn doorzettingsvermogen en spreekkracht voldoende waren om hem op de been te houden. Op al deze vragen wordt antwoord gegeven in de Spartacus serie. Wel kunnen we stellen dat deze informatie hoogstwaarschijnlijk fictie is, aangezien we hier verder geen boeken of documentairs over kunnen vinden. Natuurlijk zijn er wel wat historische gegevens bekend, maar veel is ingevuld en giswerk. Zelfs de dood van Spartacus is en blijft een raadsel. Is hij omgekomen in zijn laatste veldslag of is hij ontsnapt en is hij ergens aan ouderdom overleden? Kortom: genoeg stof voor een goede serie met een knipoog naar de rijke geschiedenis van de Romeinen.

Hoeveel seizoenen kent de Spartacus serie?

Is jouw interesse al geprikkeld en staat je bourbon whiskey al klaar voor een heerlijke televisieavond? Dan verschaffen we jou graag wat extra informatie over de geweldige Spartacus serie. Deze serie telt inmiddels al 3 seizoenen en een kleine mini-serie. Het eerste seizoen ging in première in 2010 en was gelijk razend populair. Tijdens het eerste seizoen werd de hoofdrol van Spartacus vertolkt door Andy Whitfield en in de laatste 2 seizoenen ging deze naar Liam Mclntyre. Dit kwam door de ontijdige dood van Andy Whitfield. Inmiddels is de Spartacus serie niet meer te stoppen en wordt deze elke dag weer ontvangen door razend enthousiaste mannen. Een echte aanrader dus!

Geef een reactie

Inline
Inline