EchtemannenMannenzaken

Snookerbiljart op niveau: de juiste onderdelen

Snookerbiljart is een van de mooiste variaties van biljart. Dit spel, met tweeëntwintig ballen (wit, geel, groen, bruin, blauw, roze, zwart en 15 rood), zorgt voor de spannendste wedstrijden. De beste technische hoogstandjes ken je Neil Robertson en Ronnie O’Sullivan. Zij laten zien hoe ver je kunt komen met ijzersterke break-building en safety play. Met elkaar gemeen hebben ze natuurlijk ook hun keus, pomeransen en andere toebehoren. Deze zijn van professionele kwaliteit. Ook amateurspelers brengen hiermee hun spel op hoger niveau.

Wat is de beste snookerkeu?

Welke criteria hanteer je bij het aanschaffen van je snookerkeu en de onderdelen? Speelt je bijvoorbeeld het beste met een snookerkeu van 140 centimeter, of eerder een keu van 130 centimeter? Dit hangt deels af van je lengte en je spelniveau. Maar ook je smaak en budget zijn belangrijk. Daarom zoek je een bepaald onderdeel of materiaal: specifieke extensions, butts, onderhoudsmiddelen en (aluminium) koffers. Van merken zoals Ontario en Falcon. Allemaal te vinden in de complete webshop van De Biljartshop, waar zowel beginnende als gevorderde spelers hun snookerkeus en toebehoren kopen.

De handgreep die bij je past

Een van de belangrijkste onderdelen is de handgreep van een biljartkeu. Deze geeft je de nodige grip en controle over je keu. Niet iedere snookerspeler heeft dezelfde handgreep; spelers met droge handen, zullen amper baat hebben bij handgrepen. Daarentegen zijn spelers met zweethanden juiste zeer gebaat bij het gebruik van passende handgrepen. Dit zijn rubberen hulzen, in diverse soorten en maten; dik en dun, glad en geribbeld, geperforeerd, en verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren en lengten. Bekijk bijvoorbeeld de royale suede en velours handgrepen. En de uitstekende siliconen grepen van Raymond Ceulemans, of de BK-Tech handgreep van BillKing!

Snookerbiljart op niveau de juiste onderdelen

Alles voor snooker

Zowel professionele spelers als amateurs bestellen hun biljartartikelen bij de DeBiljartshop.nl. Voor elk niveau, spel en budget heeft deze webshop de juiste benodigdheden voor biljart. Waaronder een- en tweedelige keus, pomeransen, koffers en handschoenen. Van merken zoals Elk Master, Kamui en Royal Oaken Triangle. En natuurlijk accessoires zoals biljartlakens, en onderhoudsproducten zoals polish.

Geef een reactie

Inline
Inline