EchtemannenMannenzaken

Serverkast direct online bestellen

Voor een stabiel netwerk zijn serverkasten een belangrijke factor. Het zijn veilige opslagplaatsen voor servers en randapparatuur. Zodra u op zoek gaat naar serverkasten zult u ontdekken dat er genoeg mogelijkheden zijn om een serverkast te kopen. Soms zijn er zelfs zoveel serverkasten beschikbaar dat u niet weet waar u moet beginnen. Het is belangrijk een goede keuze te maken, op deze manier beschermt u uw servers optimaal. Bent u op zoek naar een serverkast? In dit blog leest u meer over de mogelijkheden.

Een serverkast, waar koop je die?

Een goede serverkast van topkwaliteit kopen? Wij adviseren een bezoekje brengen aan Patchkast.nl. Al jarenlang zijn zij specialist als het gaat om serverkasten. Hier vindt u serverkasten van gerenommeerde merken. Al vele mensen gingen u voor en hebben gekozen voor een serverkast van Patchkast.nl. Deze partij staat bekend om de vele opties serverkasten die betrouwbaarheid en bescherming bieden.

Deuropties

Een serverkast is te bestellen met twee opties qua deuren, namelijk een geperforeerde of glazen deur. Een glazen deur wordt vaak gekozen voor patch-oplossingen waar niet extreem veel warmte vrijkomt. Vindt u ventilatie belangrijk? Kies dan voor een geperforeerde deur. Dit is zeker aan te raden wanneer u meerdere servers in een kast plaats. Belangrijk om op te letten dus wanneer u een aankoop doet.

Een serverkast, waar koop je die?

Een sterke serverkast

De webshop van Patchkast.nl biedt u serverkasten die over een 19 inch of 10 inch beschikken. In de kast kunt u aan de hand van kooimoeren uw netwerkapparatuur plaatsen. Er zijn twee type serverkasten leverbaar bij Patchkast.nl: de 600mm brede kasten en de 800mm brede kasten. Beide kasten hebben hetzelfde profiel, het verschil is dat de kast van 800 mm een verticale kabelgoot heeft.

Vragen over een serverkast?

Een goede serverkast koopt u dus bij specialist Patchkast.nl. U bent verzekerd van de beste kwaliteit en hebt recht op jarenlange garantie. Bovenaan de pagina vindt u een handige zoekfunctie, zodat u gemakkelijk en snel de juiste serverkast vindt. Weet u niet welke serverkast het meest geschikt is voor u? Neem gerust contact op met de klantenservice van Patchkast.nl. Ook als u een vraag heeft staan deze specialisten u graag te woord.

Geef een reactie

Inline
Inline