EchtemannenGadgets & cedeausMannenzaken

Schoenentrends voor mannen

Ook mannen kunnen niet uitblijven als het gaat om de nieuwe schoentrends van 2018. Zoals elk jaar druppelen eind maart de nieuwste collecties weer binnen. Ook dit jaar zien we weer heel veel verschillende modellen en stijlen. Loop jij er ook graag lekker modern bij? Lees dan gauw verder over de grootste schoenentrends voor mannen van 2018!

De grove sneaker

Sneakers zijn al jaren helemaal hip voor zowel mannen als vrouwen. Zelfs de Giorgio schoenen die normaal garant staan voor een modieuze en zakelijke uitstraling, zijn inmiddels al een tijdje overstag en creëren de mooiste sneakers. Dit jaar lijkt dit wel naar een geheel nieuw plan getild te zijn. We zagen al veel mannen op de catwalk verschijnen met zeer hippe dad-sneakers.
giorgio schoenen

Oog voor detail

We zien steeds meer overeenkomsten tussen mannen- en vrouwenschoenen. In het verleden zagen we dat mannenschoenen vooral werden gekenmerkt door hun eenvoud. Inmiddels zijn ook mannen erg gericht op detail en genieten ze van dat kleine beetje extra om hun outfit helemaal af te maken. Vooral bij Magnanni schoenen en van Bommel zagen we deze trend voor het eerst doorschemeren. De schoenen worden door de beste mensen ontworpen en zijn stuk voor stuk uniek. Perfect om de blits te maken deze zomer!

magnanni schoenen

Witte sneakers

Ook de mannen die toch wel van eenvoudig houden kunnen hun hart ophalen. Witte sneakers zijn helemaal in deze zomer. Deze sneakers zijn ideaal om bijna elke outfit compleet te maken. Daarnaast stralen ze ook nog eens de ultieme zomerse, frisse look uit.

Sneakers met gebreide materialen

Breien klinkt nou niet echt enorm hip. Je zal misschien eerder denken aan de gebreide truien die je oma altijd voor je maakte. Toch kan ook deze trend niet ontbreken deze zomer. Sneakers met gebreide materialen zijn namelijk helemaal hip. Ook voor de zomer is het ideaal, omdat dit materiaal zorgt voor een luchtige en flexibele zomerschoen.

Ga voor kleur

Als je ervan houdt om een statement te maken, kan je je eenvoudige schoenen dit jaar ook omruilen voor een wat gewaagdere variant. Deze zomer kan je alle kanten op met verschillende kleuren en stijlen. Een panterprint alleen voor vrouwen? Echt niet! Je kan ook totaal out-of-the-box denken en gaan voor die knalgele schoenen, zorg voor een beetje colorblocking met felgekleurde sokken en je bent helemaal klaar voor de zomer.

Instappers

Ben je dol op gemak en eenvoud? Ga dan voor een paar luxe instappers. Ook bij deze trend kan je het zo gek maken als je zelf wilt. Kies voor de klassieke loafers of ga voor een wat luxere uitstraling met glad leer of suede. Moeite doen om je schoenen aan te trekken is er niet meer bij. Je kan zo de zomerse taferelen buiten begroeten. Trek je loafers aan en je loopt er altijd stijlvol bij!

Geef een reactie

Inline
Inline