Gadgets & cedeausMannenzaken

Tips voor de prijsbewuste man: sales shoppen zonder hectiek

We kennen het allemaal, uren door de stad slenteren, overvolle winkels waar je plaatsneemt op dat ene bankje midden in de winkel met de rest van de mannen die mee is genomen door de vrouw of vriendin en uiteindelijk naar huis gaan met tassen vol spullen behalve voor jezelf… Voor de meeste mannen is winkelen niet hun favoriete bezigheid. Maar ook mannen hebben wel eens iets nodig. Je het een nieuw pak nodig voor werk, je luchtje is op of toch eindelijk een nieuwe tv kopen. De meeste van deze dingen kun je online bestellen maar bepaalde dingen wil je toch eerst gezien of gepast hebben en moet je de stad in. Daarnaast willen ook mannen gebruik maken kortingen en last minute sales. Hier wat tips om de hectiek van de stad te vermijden en toch gebruik te maken van kortingen:

Tip 1: Passen in de winkel, zoek het online

Er zijn vast momenten dat je wat leuks hebt gevonden in de winkel, in de juiste maat maar dat het prijskaartje roet in het eten gooit. Dit lijkt verspilde moeite maar dat is het niet! Uiteindelijk komt alles een keer in de sale. Als je het juiste model, maat en kleur in de winkel gevonden hebt schrijf het op en begin je zoektocht online. Naast websites van winkels zelf bestaan er bijvoorbeeld talloze online outlet winkels zoals Zalando Lounge, Limango of Veepee waar er elke dag sales zijn.  Hierdoor vermijdt je de drukte van sales in de stad maar koop je wel het overhemd wat je al een tijdje wilde met korting.

Tip 2: Black Friday & Cyber Monday

Deze tip spreekt uiteraard voor zich maar er zijn maar weinig dagen waarop kortingen zo hoog zijn als op Black Friday en Cyber Monday. Het van oorsprong Amerikaanse begrip Black Friday is heilig voor koopjesjagers en de perfecte om die nieuwe laptop te kopen. Black Friday deals vind je zowel online als in fysieke winkels, terwijl Cyber Monday zich voornamelijk richt op producten die online afgeprijsd zijn. Uiteraard kiezen wij mannen voor de online winkels.  Voor super deals op diverse tech kun je op beide dagen goed terecht. Geïnteresseerd in kleding? Wacht dan tot Cyber Monday. Retailers bieden vaak hun hele assortiment met korting aan op die dag!

Tip 3: Laat je vriendin, vrouw of je moeder het kopen

Mocht je nou al gestrest raken als je het woord korting of sale hoort maar er toch gebruik van willen maken? Je vrouw, een vriendin of je schoonmoeder wil vast met liefde voor je kijken. Vaak hebben zij wel de zin, het geduld en de liefde voor shoppen om ook op te zoek gaan naar de beste sales voor jou!

Geef een reactie

Inline
Inline