Echtemannen

Tips voor een romantische en ontspannende date aan zee

In tijden van corona is er weinig mogelijk op het gebied van romantiek. Een diner bij jullie favoriete restaurant? Een bezoekje aan een pretpark? Een dagje winkelen in een bruisende stad? Niets van dat alles is mogelijk. Helaas. Toch betekent dit niet dat er geen ruimte meer is voor romantiek. Alleen moet dit bij andere plekken worden gezocht. Wat dacht je bijvoorbeeld voor een romantische en bovenal ontspannende date aan zee? Hier vind je enkele tips om dit dé date van je leven te maken.

Een hotel aan zee

Toegegeven, veel dingen kunnen nu in tijden van corona niet. Een hotelletje boeken echter wel. En wat is er nu romantischer dan een hotel direct aan zee? Met uitzicht over de prachtige zee, de heerlijke geur opsnuiven op je balkon en binnen 5 minuten op het strand zitten? Hotel aan zee. Met z’n tweetjes. Iets romantischer bestaat niet.

Wil je een hotelletje aan zee boeken? Kies dan voor één van de hotels die speciale suites hebben. Hier beschik je over alle luxe die je nodig hebt om er een échte romantische overnachting van te maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een fantastische kingsize bed? Of een jacuzzi in de kamer? Mogelijkheden in overvloed!

Eten afhalen

Ondanks dat je favoriete restaurants gesloten zijn, betekent dit niet dat je niet van heerlijk eten kunt genieten. Zo staan de meeste restaurants open voor afhalen. Hierdoor beschik je over voldoende mogelijkheden om lekker eten af te halen, zonder al te veel poespas. Zorg zelf voor een picknickkleed, glazen en champagne en maak er jullie eigen romantische diner van. Gewoon lekker aan zee.

Te koud om aan zee te dineren? Blijf dan lekker op jullie hotelkamer en bestel roomservice. Eten vanuit bed of de jacuzzi… dat is pas écht ontspannen.

Geen verplichtingen

De coronatijd heeft veel veroorzaakt in onze maatschappij. Zo ook de wijze waarop mensen met elkaar omgaan, de verplichtingen die we dagelijks hebben. Ouders met jonge kinderen moeten bijvoorbeeld ineens nóg meer ballen in de lucht houden. Thuiswerken, de zorg voor de kinderen en ook nog eens regelmatig thuisonderwijs geven… dan is het logisch dat je elkaar als partners uit het oog verliest. Daarom is het vrijwel noodzakelijk om voldoende tijd voor elkaar vrij te maken. Even geen verplichtingen te hebben. Gewoon niets hoeven. Enkel genieten.

De zee heeft iets magisch. De energetische klanken van de oceaan, de stilte om je heen, de wind die alle zorgen letterlijk van je af blaast… het maakt dat de zee één van de meest favoriete plekjes van veel Nederlanders is. Bovendien is de zee echt niet enkel geschikt voor dagen met mooi weer. Ook op een koude winterse dag is het heerlijk vertoeven aan zee. Het is maar net wat je ervan verwacht en wat je ervan maakt. Stiekem is een dagje uitwaaien aan het strand ook wel héél romantisch. Dit biedt ook nog eens de mogelijkheid om samen te kletsen, gevoelens te delen en hier niet in gestoord te worden. Fijn om zo aan de relatie te werken.

Geef een reactie

Inline
Inline