EchtemannenMannenzaken

Realiseer een stoere trap in je nieuwe mannenhuis

Ben jij een single man en betrek je binnenkort een nieuwe woning? Dan heb jij het rijk alleen om het hele huis sfeervol en stoer in te richten naar jouw persoonlijke smaak. Ga je voor een eigentijdse stijl zonder te veel opsmuk? Kies dan voor strakke lijnen en tijdloze kleuren die gemakkelijk te combineren zijn. De diverse ruimtes kun je aankleden met robuuste meubelen en dito woonaccessoires. En heb je al aan de trap gedacht? Hoewel die misschien niet meer lijkt dan een object dat twee verdiepingen met elkaar verbindt, is het mogelijk om hier een eyecatcher van formaat van te maken. Ben jij in het bezit van twee rechter handen? Dan is het een optie om je trap zelf een facelift te geven. Maar houd er wel rekening mee dat die klus de nodige ervaring vergt, zeker als je een open trap wilt opknappen. Daarom introduceren wij je traprenovatie door Stairz. Door hiervoor te kiezen, bespaar je jezelf een hoop gedoe, zeeën van tijd én geld.

Actief in heel Nederland

De vakmensen van Stairz zijn actief in heel Nederland. Overweeg jij om de specialist in de arm te nemen? Dan is het ongetwijfeld goed om te weten dat ze vrijblijvend bij je langs kunnen komen om de trap in je nieuwe huis te bekijken. Er is geen betere manier om de mogelijkheden aan je te laten zien dan die . In één moeite door wordt je geïnformeerd over het heldere stappenplan dat de werkwijze van Stairz kenmerkt. Als eerste komen de renovatiekosten aan bod. Het zal je verrassen hoe aantrekkelijk die zijn. Zie jij het wel zitten om de klus uit handen te geven? Dan kan jij aangeven op welke datum die mag plaatsvinden. Daarna worden de details voor de voorbereidingen met je besproken. Is het bijvoorbeeld nodig dat er vloerbedekking wordt verwijderd? Moeten er kraaklatten weggehaald worden? En wil je de zijkanten van de trap ook laten bekleden? Stairz neemt ook die klussen graag voor zijn rekening, net zoals het schilderen van de trap, de wangen of het dichtmaken van een open trap.

Uitmuntende kwaliteit

Wil jij ook een stoere mannentrap waar je jarenlang plezier van hebt en die absoluut gezien mag worden? Plan dan een ritje naar de Bollenstreek. Want in het charmante dorp Lisse is de showroom van Stairz gevestigd. Hier voorzien de specialisten je van allerlei nuttige informatie en kun je de mogelijkheden voor renovatie van open trappen en dichte trappen in het echt bewonderen. Je kunt ook de opties voor bijpassende leuningen bekijken en de fraaie accentverlichting van delen van de trap. Ook voorzien ze je hier van nuttige tips en tricks voor optimaal gebruik van je trap én vertellen ze je over de uitmuntende kwaliteit. Want op traprenovatie door Stairz krijg je namelijk twintig jaar garantie.

Geef een reactie

Inline
Inline