AutoEchtemannenMannenzaken

Private lease: verhoog je mobiliteit vandaag nog!

Zelf een auto kopen vraagt om een flinke investering. Of je dit nu tweedehands doet of voor een geheel nieuwe auto kiest, het heeft grote invloed op je vermogen. Niet iedereen is in staat om plotseling zoveel geld neer te leggen. Maar wat doe je als mobiliteit een groot probleem wordt? Als je huidige vervoersmiddel niet toereikend genoeg is of als je plotseling door een verandering van baan over een extra auto wilt beschikken? Een auto huren voor enkele weken of dagen is dan vaak niet handig. Private lease biedt dan de oplossing. Maar hoe werkt dat eigenlijk? En wat zijn de voordelen van private lease? Dat lees je allemaal in dit artikel.

Krijg grip op de autokosten

Iedere autobezitter weet dat een auto veel geld kost. Niet alleen in aanschaf, maar ook in onderhoud, verzekeringen, afschrijfkosten en brandstof. Met alleen de aankoop ben je er nog niet. Er kunnen nog heel veel onverwachte kosten om de hoek komen kijken. Daarom is het belangrijk om altijd over wat extra spaargeld te beschikken. Toch is dit niet altijd mogelijk. Met private lease heb je dit probleem gelukkig niet.

Bij private lease betaal je per maand een vast bedrag. Hierbij zitten alle kosten inbegrepen. Het basistarief kan niet veranderen gedurende de looptijd, mits dit anders is aangegeven in het contract. Ook bij een ongeluk of als er extra onderhoud nodig is, blijft het tarief hetzelfde. Alleen de brandstofkosten komen er nog bij. Daardoor sta je nooit meer voor onverwachte kosten.

Krijg grip op de autokosten

Altijd een nieuwe auto

De techniek staat niet stil. De auto-industrie is altijd in beweging. De meeste mensen rijden graag in een nieuwe auto. Zo kunnen ze genieten van extra’s en dragen ze bij aan een veilige verkeerssituatie. Altijd in een nieuwe auto rijden is echter meestal niet mogelijk. Bijna niemand is in staat om iedere drie a vier jaar een nieuwe auto aan te schaffen. Met private lease bestaat deze mogelijkheid wel. Als de looptijd voorbij is, kan je een nieuw leasecontract afsluiten. Daar hoort ook weer een nieuwe auto bij. Kijk ook eens bij XLEasy.

Geen zorgen over onderhoudskosten

Als autobezitter ben je vrijwel altijd bang voor onverwachte kosten. Als je de auto naar de garage brengt voor een keuring, ben je altijd bang dat de kosten hoog uit zullen vallen. Die sluimerende angst kan heel vervelend zijn. Onderhoudskosten hoeven immers niet altijd jouw schuld te zijn. Er hoeft maar iemand op een parkeerplaats je auto te beschadigen en je staat voor een grote uitgave, zeker als de persoon in kwestie niet te vinden is. Bij private lease hoef je je nooit zorgen te maken over de onderhoudskosten. Deze zitten bij het basistarief inbegrepen. Zodra er iets aan de auto gaat mankeren, kan je deze kosteloos naar de garage brengen.

Beschik snel over verhoogde mobiliteit

Heb je zeer snel een nieuwe auto nodig en beschik je niet over de tijd om hiervoor te sparen? Geen paniek! Met private lease ben je binnen no-time de trotse ‘eigenaar’ van een nieuwe auto. Daar hoef je geen groot aankoopbedrag voor te betalen en er blijft ook nooit een restschuld over. Hierdoor geniet je direct van zorgeloze mobiliteit!

Geef een reactie

Inline
Inline