EchtemannenGadgets & cedeausMannenzaken

Praktische tips voor het dragen van sneakers

Sneakers zijn misschien wel de meest gedragen schoensoort ter wereld. Ze worden tegenwoordig niet meer als gewone schoenen beschouwd, maar dienen als een ware eyecatcher aan de voet. Met de juiste sneaker maak jij een echt statement. Laat je zien waar je voor staat. Bovendien zijn ze natuurlijk met iedere outfit te combineren en lopen ze, als het goed is, overheerlijk. Genoeg redenen om een paar sneakers in de kast te hebben. Maar terwijl jij verliefd naar de nieuwste modellen van thbx.nl kijkt, is het wel belangrijk om met enkele zaken rekening te houden. In dit artikel geven we 4 praktische tips voor het dragen van sneakers

new belance sneakers.

1. Maak iedere outfit compleet

Als je het goed doet, horen de sneakers iedere outfit compleet te maken. Hierbij is het natuurlijk wel belangrijk dat je voor de juiste sneaker kiest. Wanneer je een spraakmakende outfit draagt, kunnen felgekleurde schoenen het geheel net te druk maken. Andersom zien we ook gebeuren. Bij een neutrale outfit kan een simpele sneaker al gauw te saai ogen. Wees daarom nooit bang om een statement te maken en pas je sneaker aan op de outfit. Hou het geheel rustig bij een drukke outfit en kies juist voor een opvallende sneaker bij een neutrale outfit. Zo valt je schoen extra op en zullen de kleuren niet snel ‘vloeken’.

2.  Let op je sokken

Wat is voor vrouwen de grootste afknapper? Foute sokken onder lage schoenen. De meeste sneakers genieten van een laag model. Hierdoor kan het voorkomen dat de sokken zichtbaar zijn. Om het ‘witte-sokken-in-sandalen effect’ te voorkomen is het belangrijk dat je altijd aandacht besteedt aan je sokkenkeuze. Ga bijvoorbeeld voor lage sokken als je niet wilt dat ze zichtbaar zijn of kies juist voor een opvallende look met hogere sokken. Sokken kunnen de look maken of breken!

sokken sneakers

3. Onderhouden

Net als bij ieder ander item is het belangrijk om je sneakers goed te verzorgen. Ga niet met afgetrapte, vieze sneakers op pad. Zorg ervoor dat ze altijd over een nette uitstraling beschikken. Zo behaal je altijd het beste resultaat uit jouw sneakerkeuze. Natuurlijk is ook de keuze van je broek van belang voor het onderhoud van de sneakers. Als je een nette broek draagt is het belangrijk dat de schoenen er ook netjes uit zien. Bij een sportoutfit mag je echter best zien dat ze gedragen worden. Hou altijd rekening met je alledaagse activiteiten om zo de beste sneaker te vinden.

4. Korte broeken… yay or nay?

Voor veel mannen is een korte broek in combinatie met een sneaker een absolute no go. Zeker als de korte broek met een hoge sneaker en witte sokken wordt gecombineerd. Natuurlijk kan het dragen van een sneaker onder een korte broek natuurlijk wel. Maar hou er dan wel rekening mee dat je voor een laag model kiest en de sokken niet zichtbaar zijn. Zo voorkom je een absolute mis match. De bovenstaande beschreven look zou immers gewoon verboden moeten zijn.

Geef een reactie

Inline
Inline