EchtemannenMannenzaken

Powertools voor échte mannen

Soms is het als man echt even nodig om je handen uit de mouwen te steken. Eventjes tijd voor jezelf en met je eigen handen iets nieuws bouwen. Hoe fijn is het dan om met nieuw en stevig gereedschap aan de slag te gaan? Of je nu even lekker iets in elkaar wilt zetten, reparaties uit wilt voeren of gewoon vanaf het begin iets nieuws wilt maken; goed gereedschap kan nooit ontbreken. Maar welke powertools mogen echt niet ontbreken in de gereedschapskist van de hedendaagse man?

Voordat je heel wat nieuwe powertools aan gaat schaffen, is het eerst belangrijk om te bedenken welke klussen je altijd precies uitvoert. De één beschikt over meer kennis en ervaring dan de ander. Waar deze dan ook direct het grootste en meest complexe stuk gereedschap uit de schuur haalt, zal de ander met een teleurstellende blik zijn kleine boormachine pakken. Dat geeft ook niet, het is nu gewoon belangrijk dat je lekker iets voor jezelf kunt doen. Of dit nu een groot of klein project is, alles is mogelijk. Welke powertools mogen hier in elk geval niet bij ontbreken?

Hogedrukreiniger

Dit is misschien niet het meest spannendste gereedschap wat je als man kunt verzinnen, maar wel enorm praktisch. Een hogedrukreiniger kopen is een prima idee als je snel en efficiënt grote oppervlaktes wilt schoonmaken. Deze ware powertool is enorm breed inzetbaar en kan zowel voor het schoonmaken van tegels en muren als voertuigen ingezet worden. Hierdoor geniet je altijd van een slim hulpmiddel voor een snelle schoonmaakbeurt. Zeg nou zelf: wij mannen besteden liever ons aandacht aan andere dingen dan schoonmaken. Met een hogedrukreiniger is schoonmaken echter zo gepiept en het ziet er ook nog eens ontzettend stoer uit!

hogedrukreinger

Accuboormachine

Heb je eindelijk die geweldige boxen voor in de woonkamer ontvangen? Kan je nu al niet wachten tot je het kraakheldere geluid uit de peperdure speakers hoort komen? Dan rest je nog één ding: het bevestigen van de boxen natuurlijk. Daarvoor maak je uiteraard gebruik van de meest gebruikte powertool in huis: de accuboormachine. Met een stoer en rommelend geluid bevestig jij de meest geweldige boxen aan de muur. Zo profiteer je van een bioscoopgevoel in eigen huis.

accuboormachine

Hamer en schroefmachine

Natuurlijk kunnen de meest standaard powertools ook niet ontbreken. Iedere beginnende klusser heeft baat bij een hamer en/of schroefmachine. Deze kunnen voor vrijwel iedere klus ingezet worden en voelen ook nog eens zeer mannelijk aan. Dit handige gereedschap wordt gebruikt voor elke klus, waardoor jij er optimaal gebruik van maakt. Deze mogen dan ook zeker niet ontbreken in jouw gereedschapskist.

Schroeven, spijkers en pluggen

Waar is een klusser zonder de juiste materialen? Precies, helemaal nergens! Daarom is het verstandig om altijd een breed assortiment aan schroeven, spijkers en pluggen in huis te halen. Zo grijp je nooit mis als je besluit om lekker met je handen te gaan werken en kan je direct aan de slag. Zo voorkom je telkens weer een tripje naar de bouwmarkt, waarna je geen zin meer hebt om de klus uit te voeren.

Met bovenstaand gereedschap voor elke klus maak jij van klussen

Geef een reactie

Inline
Inline