EchtemannenMannenzaken

Over deze kennis moet je beschikken bij het spelen van roulette

Kennis is macht, en dus is dat bij het spelen van roulette niet anders. Hoe meer je weet hoe meer verantwoord je kunt spelen. Belangrijk is kennis te hebben van de winkansen van bepaalde strategieën. Speel jij het op safe of houd je van wat risico en spanning? Dat geldt dus ook als je online roulette gaat spelen. Welke kennis kan jou helpen bij het vergroten van je winkansen?

Speel niet zonder tactiek en heb weet van de verschillende tactieken

De tactiek is erg belangrijk, maar het valt niet mee om ze allemaal te kennen. Zoveel tactieken zijn er namelijk. Het gaat er om een speelwijze te kiezen die bij je past en die aansluiten bij je doelstellingen. Zonder tactiek spelen en zomaar iets doen moet eigenlijk nooit het geval zijn. Behalve de tactieken dien je ook kennis te hebben hoe je met budget kunt spelen. Kennis van de soorten inzetten die er zijn, zijn van essentieel belang. Daar dien je dus ruim voldoende kennis over te hebben.

Weet welke soorten inzetten je kunt spelen tijdens roulette

Je kunt inzetten op 1 nummer, maar ook kiezen voor een gesplitste inzet of voor het transversale plein. In dat laatste geval zet je het fiche op het raakvlak van drie nummers. Kies je voor Carr, dan plaats je een fiche op het raakvlak van vier nummers. Zet je ‘lijn’ in, dan zet je in op het raakvlak van twee straten. Je kunt ook besluiten om in te zetten volgens ‘dozijn’. Je zet dan in op de twaalf hoge, middelhoge of lage nummers. Kies je voor kolom, dan plaats je een fiche aan het eind van de tafel op een hele kolom. Inzetten kan ook volgens het ‘even money’ principe. Je speelt dan op even, oneven, rood, zwart, 1-18 of 19-36 heet. Aan deze verschillende mogelijkheden zitten vanzelfsprekend ook verschillende winkansen en uitbetalingen.

Weet welke soorten inzetten je kunt spelen tijdens roulette

Ook bij het spelen van roulette is kennis macht

Kennis van de verschillende systemen is ook iets dat je verder brengt in het spel. Bekende roulette systemen zijn d’Alembert, Fibonacci, Martingale, 1-3-2-6, Angelika en Kolom. Hoe dan ook; kennis is macht. Wil je de kans om een succesvol roulette speler te worden vergroten, vergroot dan simpelweg je kennis begin strategieën te kennen, de winkansen van bepaalde strategieën uit je hoofd te leren en daarna is het simpelweg een kwestie van geluk!

Geef een reactie

Inline
Inline