EchtemannenGadgets & cedeausMannenzaken

Op zoek naar e-liquids?

E-liquid is de vloeistof die in een e-sigaret gevaporiseerd wordt. Steeds meer mensen kiezen voor e-liquids. Er zijn daarom ook steeds meer verschillende e-liquids verkrijgbaar op de markt. Deze hebben allemaal verschillende smaken, kracht en kwaliteit. Wat je nog meer over dit product moet weten? In deze blog vertellen we je er alles over!

Bestanddelen e-liquids

E-liquids bestaan uit drie basisbestanddelen. Dit zijn nicotine, een smaakstof en een oplosmiddel. E-liquids zijn vaak verkrijgbaar in verschillende nicotinegehaltes. Daarbij kun je vaak kiezen uit 0. 6, 12 of 18 mg nicotine per ml e-liquid. Als je op zoek bent naar e-liquids dan is het verstandig om hier goed op te letten.

E-liquids dekang

PG en VG

Als je op zoek bent naar e-liquids dan is de kans groot dat je de benamingen PG en VG tegenkomt. Dit zijn bestanddelen van de e-liquids. De verhoudingen tussen PG en VG kunnen per merk en zelfs per e-liquid verschillend zijn. Het PG-gehalte bepaalt de zogeheten throat hit, oftewel het keelgevoel. Het VG-gehalte zorgt voor de hoeveelheid damp.

PG EN VG e-liquids

E-liquids bestellen

De website E-liquidmania is gespecialiseerd in het verkopen van e-liquids en aanverwante artikelen. Het bestellen bij deze website heeft diverse voordelen. Zo wordt elke bestelling gratis verzonden vanaf €10 of meer. Daarnaast geldt dat bestellingen die gedaan worden voor 17:00 uur worden verzonden. Het betalen van je bestelling is altijd veilig. Maak een keuze uit PayPal, iDeal of betaal gemakkelijk achteraf.

E-liquids bestellen

Meer weten over e-liquids?

Heb je nog vragen over e-liquids? Of wil je meer weten over het bestellen via E-liquidmania? Dan raden we je aan om contact op te nemen met de specialisten van de website. Zij helpen je graag verder en geven je waar nodig advies op maat.

Geef een reactie

Inline
Inline