EchtemannenGadgets & cedeausMannenzaken

Op zoek naar betere parfum

Parfum is een essentiële bouwsteen voor succes. Wie lekker ruikt krijgt simpelweg meer gedaan. Dit is een voldongen feit. Er zijn allerlei soorten luchtjes waar je mee kan werken. Alleen al omdat de schappen in de winkels vol staan met luchtjes voor mannen. Dit is echter niet de enige reden waarom je alle kanten op kunt. Het is goed om eens te bekijken wat de mogelijkheden allemaal zijn. Op die manier zorg je ervoor dat je direct en stap voorwaarts maakt als man. Dit hoeft namelijk helemaal niet moeilijk te zijn. Zolang je maar lekker ruikt.

Je dagelijkse luchtje kiezen

Het is slim om verschillende luchtjes voor verschillende momenten te hebben. In de eerste plaats heb je je dagelijkse luchtje. Dit is een niet te indringend luchtje dat je gebruikt op dagelijkse basis. Bijvoorbeeld wanneer je ’s ochtends uit de douche komt voordat je naar je werk gaat. Het is een luchtje dat niet erg aanwezig is, maar wel zorgt dat je net wat beter voor de dag komt. Er zijn heel veel luchtjes die hiervoor in aanmerking komen. Dat maakt het dus al direct wel een stuk gemakkelijker om deze te kiezen. Er is echter nog meer.

Je vrijetijdsluchtje kiezen

Naast je werkuren heb je ook je vrije uren. Denk bijvoorbeeld aan een gemiddeld weekend. Dan hoef je niet goed voor de dag te komen. Je wilt natuurlijk wel gewoon lekker ruiken voor je vrouw. Dat moet ook niet datzelfde kantoorluchtje zijn. Daarom kies je dit luchtje net iets zorgvuldiger. Op die manier zorg je ervoor dat niet alleen jij een fijn gevoel krijgt, maar ook je vrouw het idee krijgt dat het een bijzonder moment is. Dat is natuurlijk alleen maar goed voor jullie relatie. Neem daarom dus de tijd om dit even goed uit te kiezen.

Je luchtje voor speciale gelegenheden

Dan is er nog het luchtje voor speciale gelegenheden. Dat is het luchtje wat je gebruikt als je erop uit gaat. Dit kunnen leuke gelegenheden zijn zoals lekker uitgaan, maar ook serieuze aangelegenheden zoals bijvoorbeeld een sollicitatiegesprek. Alle reden om hier dus echt iets bijzonders voor te kiezen. Je mag hier dan ook best wel iets aan uitgeven. Op die manier kan je er zeker van zijn dat je echt iets goeds kiest. Dit luchtje is dan ook het belangrijkst van allemaal. Dat is natuurlijk ook goed te begrijpen gezien de momenten van dragen.

Blijf voldoende variëren

Het is wel slim om niet te lang bij luchtjes blijven hangen. Sommige mannen halen iedere keer opnieuw hetzelfde luchtje wanneer de fles leeg is. Dit is niet altijd een goed idee. Je kan er ook goed aan doen om iedere keer weer iets nieuws te kiezen voor de gelegenheid waarvoor je het gebruikt. Of dit nu je dagelijkse luchtje betreft, je vrijetijdsluchtje of het luchtje voor de speciale gelegenheden, maakt geen verschil. Alle reden om je dus te verdiepen in wat er allemaal te krijgen is op elk betreffend moment. Zo maak je natuurlijk altijd de goede keuzes.

Geef een reactie

Inline
Inline