Algemeen

Ontharingscrème mannen: zo onthaar je jouw lichaamsdelen

Ontharingscrème mannen… het is vaak nog steeds een taboe om te spreken over ontharen bij mannen. Over ontharingscrème spreken we dan ook al helemaal niet. Dat is best wel gek eigenlijk, nietwaar? Er zijn immers genoeg mannen die houden van een gladde en zachte huid op verschillende plekken. Afgezien van het bijtrimmen van de baard, zijn er maar weinig mannen die ook spreken over het ontharen van andere lichaamsdelen. Hoog tijd dus dat daar verandering in komt! In deze blog vertellen we meer over ontharingscrème mannen en vertellen we waar een ontharingscrème schaamstreek man aan moet voldoen.

Het ontharen van de borstkas

Waar vroeger het haar op de borstkas stond voor mannelijkheid, is het nu juist voor veel mannen een doorn in het oog. Vooral mannen met extreme haargroei vinden het ontzettend vervelend dat hun borsthaar boven elk shirtje uit piept. Bovendien zijn er genoeg vrouwen die de behaarde look niet zo aantrekkelijk vinden. Hou je zelf ook niet zo van de ‘behaarde’ uitstraling? Dan kan je kiezen voor een ontharingscrème mannen. Er zijn verschillende manieren om je borstkas te verlossen van al die haren. Zo zijn er mannen die kiezen voor harsen, maar dat is wel een zeer pijnlijke oplossing. Het voordeel van harsen is echter wel dat de haren zeker vier weken weg blijven. Je moet echter wel bedenken of je dat de pijn waard vindt. Een ontharingscrème mannen is in dit geval een betere oplossing. Dit doet geen pijn en kost vrijwel geen extra tijd. Je smeert de crème simpelweg op je borstkas tijdens het douchen en geniet vrijwel direct van het resultaat. Simpel, eenvoudig en bovenal pijnloos!

Ontharingscrème mannen bij haar op de rug

Sommige mannen hebben ook ontzettend veel last van haar op de rug en schouders. Dit kan ontstaan tijdens het ouder worden, maar is soms ook het geval bij mannen die te kampen hebben met extreme haargroei. Sommige mannen generen zich er zelfs voor. Ben jij deze behaarde look ook meer dan zat? Maak dan gebruik van de diverse mogelijkheden om je rughaar te verwijderen. Het nadeel van rughaar is dat dit zelf erg moeilijk te bereiken is. Je zal dan ook altijd iemand nodig hebben om het haar voor je te verwijderen. Ontharingscrème mannen kan je hierbij helpen. Dit is een eenvoudig klusje die iedereen voor je kan klaren. Ben je het haar echt spuugzat? Bekijk dan wat de mogelijkheden zijn voor een laserbehandeling, zo ben je voorgoed van al het haargroei op je rug af.

Okselhaar gemakkelijk verwijderen

Denk je dat het ontharen van de oksels enkel iets is wat vrouwen doen? Dan heb je het mis! Ook mannen vinden het vaak niet fijn als er een hele bos onder hun oksels groeit. Naast het aanzicht tijdens de mannenactiviteiten in de zomermaanden is ook het verzamelen van vervelende geurtjes een reden om het haar hier te verwijderen. Je kunt hiervoor gebruik maken van een scheerapparaat, maar daarbij loop je wel snel het risico op wondjes. Met ontharingscrème mannen heb je geen last van wondjes en verwijder je het haar gemakkelijk op elk ogenblik. Eenvoudig en pijnloos, zo simpel kan het zijn!

Haar uit de schaamstreek verwijderen: ontharingscrème schaamstreek man

Ontharingscrème mannen wordt niet enkel gebruikt voor de zichtbare haren. Er bestaat ook speciale ontharingscrème voor de schaamstreek van de man. Het zal je verbazen als je beseft hoeveel mannen hun schaamstreek tegenwoordig ontdoen van al het haar. Niet alleen bij vrouwen is dit een ware trend, maar ook mannen vinden het een stuk fijner. Ontharingscrème schaamstreek man aanbrengen is de ideale oplossing voor een glad resultaat, zonder dat je het risico loopt op vervelende wondjes en pijnlijke plekken in de schaamstreek. Gebruik je wel een scheerapparaat? Maak dan gebruik van een elektrische scheermachine en laat het beveiligingsstuk er op zitten! Zo verklein je het risico op nare wondjes. Vind je het toch te spannend om te kiezen voor ontharingscrème schaamstreek man of is scheren niet echt jouw ding? Overweeg dan eens een bezoekje aan een professional, deze kunnen jou helpen om de schaamstreek geheel glad te maken.

Geef een reactie

Inline
Inline