EchtemannenMannenzaken

Ontdek de voordelen van de populaire inbouw elektrische haarden

Bij het woord inbouwhaard denken de meesten onder ons aan een mooi ingebouwde houtkachel. Aan het geknisper van brandend hout, aan de gele vlammen en aan de typische geur die daarbij vrij komt. Weer anderen denken aan de keren dat ze zich hebben gewarmd aan de vlammen van een gashaard. Ze denken aan het tikkende geluid van de ontsteking gevolgd door de snel ontluikende vlammen. Nog slechts heel weinig mensen denken aan een elektrische inbouwhaard. Elektrische vuur is nog relatief nieuw, relatief onbekend en nog erg onderschat. De elektrische inbouwhaard is tegenwoordig erg gewild. Wil je weten waarom? Je komt erachter in deze blog.

De snelle ontwikkeling

Vroeger waren elektrische haarden niet erg populair. Dat is begrijpelijk, want in de jaren negentig waren elektrische haarden nog niet voldoende ontwikkeld om gas- en houtkachels volledig te vervangen. Met de politieke discussie over het gebruik van gas en de overstap naar alternatieve brandstoffen neemt de populariteit van elektrische haarden echter aanzienlijk toe. Een gashaard is immers geen optie, aangezien veel mensen in hun pas opgeleverde woning geen gasaansluiting hebben. Dan is de keuze voor een elektrische kachel snel gemaakt. Daarnaast is de ontwikkeling van de elektrische haard enorm snel gegaan. Tegenwoordig komen de vlammen een elektrische haard overeen met die van een houtkachel.Niet alleen voor thuis

In tegenstelling tot gaskachels en houtkachels zijn elektrische kachels, naast thuisgebruik, zeer geschikt voor open ruimtes en openbare plaatsen. De elektrische haard is veilig in gebruik omdat de radiator niet heet wordt. Daarom zijn elektrische haarden ideaal voor ruimtes met relatief weinig toezicht. Denk bijvoorbeeld aan een restaurant, hotel, café of bedrijfsentree of hal. Elektrische haarden maken echt het verschil en voegen veel sfeer en comfort toe aan een normaal vrij lege en stille ruimte!

Aangepast naar jouw wensen

Een elektrische haard is de perfecte plek om het perfecte beeld voor uw huis te creëren! De elektrische haarden van tegenwoordig bieden meer dan vlammen en sfeer. Het biedt een optie die gashaarden niet kunnen. Wat denk je van een gepersonaliseerd vlambeeld van sfeervolle vlammen tot een party-discostand en het knisperende geluid van nét echt vuur? Het is allemaal mogelijk!

Haardenexpert.nl

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze blog? Dat is heel begrijpelijk! Voor meer informatie over inbouw elektrische haarden kan je een kijkje nemen op de website van haardenexpert.nl. Zij hebben een enorm aanbod aan haarden, zo vind je er altijd wel eentje die bij jou past

Geef een reactie

Inline
Inline