EchtemannenMannenzaken

Waarom een nieuwe cv-ketel een goede investering is

Er zijn veel klussen die op je liggen te wachten in en rond het huis. Ze hebben allemaal je aandacht nodig, maar hoe kies je het project dat het meest relevant is? Simpel: je kijkt naar de mogelijke voordelen die er zijn en dan is het vervangen van de cv-ketel ineens heel interessant!

Lagere energiekosten

Wanneer het gaat om besparen, dan gaat het om de mogelijkheden die je elke maand geld opleveren. Dat zijn de besparingen waar je écht voordeel uit haalt. Maar al die besparingen zijn juist de projecten die veel geld kosten. Toch kan het interessant zijn om te kijken naar de kosten van cv aanleggen, eventueel met een nieuwe cv-ketel. Je bespaart hiermee namelijk honderden euro’s per jaar en dat betekent dat er winst gemaakt kan worden. Zeker wanneer je de volgende punten ook meeneemt in je overweging.

Je huis wordt meer geld waard op 2 manieren

Een huis met een hr combiketel wordt direct meer geld waard omdat het energielabel van het huis verbetert én dat is pure winst. Maar het huis wordt ook meer geld waard omdat er geïnvesteerd is in manieren om de maandelijkse lasten laag te houden, met een nieuwe hr combiketel die nog een flinke tijd meegaat. Het resultaat is dus dat je je huis op twee manieren meer waard maakt en dat levert geld op wanneer je binnen een paar jaar je huis wilt verkopen.

Gemak, comfort en luxe

Niets is vervelender dan een ketel die niet genoeg warm water biedt voor het douchen van alle mensen in huis. En storingen laten we helemaal achterwege. Je wilt dat alle machines, apparaten, ketels en de rest gewoon werken in jouw huis. Daarom is het verstandig om direct te kijken naar een nieuwe cv-ketel. Wanneer een nieuwe ketel 100% rendement biedt en wél genoeg warm water kan leveren voor de afwas en het douchen, dan verhoogt dit het comfort van alle mensen in huis en ook dat is vaak meer waard dan je denkt.

Direct de cv-ketel vervangen

De zomermaanden zijn ideaal voor veel klussen in en rond het huis. Het vervangen van een cv-ketel is een van de klussen die hoog in de lijst staat. Niet alleen vanwege de vele voordelen, maar ook vanwege het gemak van het vervangen in de zomer en het vooruitzicht op meer comfort en minder kosten in de aankomende herfst- en wintermaanden.

Geef een reactie

Inline
Inline