EchtemannenGadgets & cedeausMannenzaken

Op zoek naar een nieuw herenhorloge? Check dit model!

Je staat voor een etalage en ziet horloges die erg veel op elkaar lijken. Niets voor jou? Durf je eigen stijl te kiezen en ga voor iets bijzonders. Wat als je een accessoire kan dragen dat nog niet eerder gemaakt is? Ontdek dit nieuwe model dat dit jaar op de markt verschijnt.

De nieuwste Prisma: strak & stijlvol

Een goed horloge is een statement om je mannelijke uitstraling een boost te geven. Het laat zien wie je bent en waar je voor staat. Misschien is het daarom wel het meest bepalende sieraad van de man. Een Nederlandse horlogemerk begrijpt dit en lanceert een unieke collectie: Prisma Leeghwater. Strak minimalistisch design met een edgy touch. Wat maakt dit model dan zo bijzonder? Allereerst is in de zijkant van de horlogekast een uniek patroon verwerkt. Een innovatie op het gebied van horlogekasten.

prisma leeghwater black zwart p 1821 horloge

Prisma Leeghwater

Met de Leeghwater heb je een stukje historie om je pols. Het merk bestaat al 70 jaar en refereert met Leeghwater aan de beroemde Nederlandse molenmaker en waterbouwkundige. Dit komt tot uiting in de geometrische vormen rondom de wijzerplaat. Uitgevoerd in matzwart of matzwart zilver met een strakke wijzerplaat. Hierdoor komt het unieke design goed tot z’n recht. Mede door de blauwe wijzers is de look sportief en zakelijk. Je draagt hem op je werk en je houdt hem om tijdens een etentje met vrienden. Leeghwater past bij de creatieve richting die het merk ingeslagen is.

prisma horloge watch leeghwater P 1820 grijs

Meer dan een goed herenhorloge

Tradities zijn belangrijk, maar je moet ook je grenzen durven te verleggen. Prisma staat bekend om goede kwaliteitshorloges die tegen een stootje kunnen. Maar dat is niet genoeg om boven het maaiveld uit te kunnen steken. Uiteindelijk verwacht je meer dan alleen kwaliteit van een horloge.

prisma horlog watch leeghwater herenhorloge heren horloges nederlands horlogemer

Voor deze nieuwe collectie is 3D printing gebruikt tijdens het ontwerpproces. Een techniek die in de toekomst nog meer verrassende ontwerpen gaat opleveren. We houden dit merk dus goed in de gaten, want ze gaan meer producten maken om de stijlvolle man te bedienen. Zo kwamen ze al vaker met topmodellen zoals de populaire Refined. Uiteindelijk zoek je als man een top accessoire dat geschikt is voor elke gelegenheid. Zodat je het kan dragen met zowel een zakelijke als een casual outfit. Zoek je dus nog iets voor de feestdagen? Het Nederlandse merk heeft een ruim aanbod herenhorloges. Of je nu van klassiek houdt of sportief, ze hebben het herenhorloge dat bij je past.

Geef een reactie

Inline
Inline