Gadgets & Cadeaus

Muziek luisteren uit draadloze oortjes

Muziek luisteren uit draadloze oortjes klonk een paar jaar geleden nog heel raar. De meeste zinnen die je dan ook vaak hoorde waren; ‘’De oortjes ga je toch kwijtraken?’’ Ik heb helemaal geen zin om elke keer weer die oortjes op te laden’’ ‘’Het lijkt mij helemaal niet handig’’. Maar, we zijn op dit moment helemaal van mening veranderd. De draadloze oortjes zijn echt geweldig, je kan doen en laten wat je wilt, en de oortjes blijven gewoon in je oor zitten zonder dat ze in de weg zitten. Wil je hier meer over weten? Lees deze blog dan door!

Het geluid is geweldig

Als je de oordopjes vaak gaat gebruiken, dan wil je natuurlijk wel het beste geluid! Met Airpods zit je op het juiste adres, dat geluid is namelijk geweldig.  Een voordeel van de Airpods is dat de muziek van zelf stopt als jij de Airpod uit je oor haalt. Op deze manier mis je geen moment van de favoriete nummers in je afspeellijst. Daarnaast is het zeer gemakkelijk om te bellen met Airpods. Je hoort namelijk gelijk je telefoon over gaan en met een klik kan je opnemen. En als je weer wilt ophangen kan je gewoon op dezelfde plek tikken.

De kleuren op het hoesje van de airpods

Het fijne aan airpods is dat je ze altijd kan opbergen in de hoesje. En dat de hoes als het ware de oplader is, is nog fijner.  Vaak brandt er op het hoesje een kleur. En elke kleur heeft zo zijn eigen betekenis. Groen geeft bijvoorbeeld aan dat de Airpods helemaal opgeladen zijn en dus klaar voor gebruik zijn. Oranje betekent dat ze niet helemaal opgeladen zijn, maar dat je ze wel kunt gebruiken. Wanneer je de witte kleur ziet branden, betekent het dat je de Airpods kunt koppelen. Wil je weten hoeveel procent de Airpods nog hebben? Hou de case dicht bij je Iphone en doe de deksel open. Op deze manier verschijnt er op je beeld op je Iphone het aantal procent en weet je of je ze moet opladen. Airpods zijn dus van alle gemakken voorzien!

Geef een reactie

Inline
Inline