EchtemannenMannenzaken

Musthave schoenen voor dit seizoen

De winter is in volle gang en dat betekent voor je garderobe dat je flink kunt uitpakken. Met kleding in rijke stoffen en statement schoenen. Ben jij voor dit seizoen nog op zoek naar een paar musthaves waarbij hippe kleuren en fantasievolle designs de boventoon voeren? Je nieuwe favorieten vind je ongetwijfeld in de wintercollectie van Floris van Bommel schoenen. Dit merk van Nederlandse makelij staat bekend om de hoogwaardige kwaliteit. Sinds Floris van Bommel zijn stijlvolle stappers in 1996 lanceerde, zijn die een begrip. Deze schoenen mogen dus ook zeker niet in jouw schoenenkast ontbreken. 

Ambachtelijk schoenmakerswerk

Wat Floris van Bommel ook op de markt brengt, ieder model schoen blinkt uit in zowel modern en modieus design als ouderwets en ambachtelijk schoenmakerswerk. Daarnaast weet het merk precies welke materialen van topkwaliteit er nodig zijn om de perfecte schoen te maken. De liefde voor het vak en ambachtelijke traditie staan hoog in het vaandel. Tegelijkertijd wordt er altijd ingespeeld op de allerlaatste trends. Floris van Bommel is ook absoluut niet bang van kleuren en weet die met klasse in de ontwerpen te verwerken. Je kunt de schoenen prima dragen voor zakelijke en formele gelegenheden, maar ze zijn ook goed te combineren met een meer casual outfit. 

Subliem draagcomfort

De diverse modellen variëren van veterschoenen, boots en instappers tot sneakers en horen thuis in de garderobe van iedereen die oog heeft voor een perfecte afwerking, subliem draagcomfort en topkwaliteit. Ook als je een afwijkende breedtemaat hebt, kun je in de collectie van Floris van Bommel uitstekend herenschoenen kopen, bijvoorbeeld de sneakers die je oneindig draagplezier garanderen. Hoewel dit soort schoenen niet altijd als stijlvol en netjes wordt gezien, bewijst het elegante merk het tegendeel. Want net als de andere modellen, zijn de Floris van Bommel sneakers met zowel klassieke als sportieve kleding te combineren.

Geef een reactie

Inline
Inline