Echtemannen

Modulaire zetels: kies de opstelling die bij jouw interieur past

Tegenwoordig zien we ze overal opduiken, de modulaire zetels. Ze zijn erg populair en dat is helemaal terecht. Maar waarom zijn modulaire zetels zo populair? Je kan er alle kanten mee uit, aangepast aan jouw stijl, smaak en ruimte. Je kan met een modulaire zetel eindeloos combineren en zelf de grootte en vorm van je zetel bepalen. Zo kan je van dezelfde zetels meerdere functies naar boven brengen. Je mixt & match de modules en kan op die manier eindeloze combinaties maken. Bovendien kan je zelfs verschillende stoffen en kleuren combineren naar wens. Met een modulaire zetel kan je dus alle richtingen uit, van klein naar groot. Je hebt zelfs de mogelijkheid om in de loop der jaren je zetel uit te breiden. Bij Urban Sofa hebben ze een uitgebreid gamma aan modulaire zetels. Neem snel een kijkje in het assortiment en wie weet vind jij je droomzetel.

Altijd een unieke zetel

Wat is een modulaire zetel nu eigenlijk precies? Een modulaire zetel is opgebouwd uit verschillende modules die je aan elkaar kunt vastmaken. Zo kan je kiezen uit verschillende delen, die delen kan je met elkaar combineren op een manier die best bij jouw wensen en voorkeuren aansluit. Je bouwt je modulaire zetel dus namelijk zelf op. Een zetel die volledig aan jouw eisen voldoet. Je kan dus rekening houden met jouw persoonlijke situatie en de ruimte waar je de zetel wilt plaatsen. Je past je zetel aan, aan het aantal personen in jouw gezin, de grootte van jouw woonkamer enzovoort. Je kan dus volledig zelf de opstelling van jouw zetel bepalen.

Wees creatief!

Met een modulaire zetel kan je dus erg creatief zijn. Je kan de verschillende modules op een manier samenstellen zodat die volledig bij jouw inzicht en visie past. Je kiest zelf de opstelling, maar kan ook een keuze maken in verschillende materialen en kleuren. Zo kan je bijvoorbeeld verschillende kleuren combineren of verschillende materialen en stoffen combineren. Denk bijvoorbeeld aan een lederen module om een speciaal effect aan de zetel te geven. Doordat je alle aparte modules kan combineren zijn de verschillende opties eindeloos. Doordat je de zetel volledig kan aanpassen naar je eigen zin kan je er ook voor kiezen bijvoorbeeld een lang stuk toe te voegen, een stuk met armleuning of net zonder armleuning, je kan er een hoekbank van maken of de zetel uitbreiden wanneer je bijvoorbeeld verhuist naar een grotere woning. Je kiest dus volledig zelf de zetel die bij jou past. Je maakt de zetel zo groot als je zelf maar wilt. Bij Urban Sofa heb je de keuze uit 2-zits, 3-zits, 4-zits, op zoek naar iets groters? Ook dan kan je bij Urban Sofa terecht.

Een modulaire zetel kopen

Wanneer je een modulaire zetel gaat kopen kunnen de verschillende opties nogal overweldigend zijn. Kijk daarom goed op voorhand met hoeveel personen je de zetel gaat gebruiken, welk kleurenpalet er reeds aanwezig is in de ruimte waar je de zetel plaatst en welke materialen er bij jouw persoonlijke situatie passen. Zorg dat de modulaire zetel de blikvanger van de woning wordt. Dus laat je creativiteit los en stel je eigen zetel naar hartenlust samen.

Geef een reactie

Inline
Inline