EchtemannenGadgets & CadeausMannenzaken

Meer dan 56% van de mannen gebruikt speeltjes in de slaapkamer

Uit diverse onderzoeken is gebleken dat het aantal mannen dat speeltjes in de slaapkamer gebruikt ontzettend hoog ligt. Maar liefst 56% van de bevolking gebruikt wel eens seksspeeltjes. Een verbazingwekkend aantal. Zeker omdat er nog steeds een zekere taboe op speeltjes voor mannen lijkt te rusten. Waar vrouwen ongeneerd over hun collectie kunnen spreken, wordt dit bij mannen nog steeds vaak afgedaan als ‘wanhopig’ of ‘pervers’. Gelukkig lijkt hier verandering in te komen en begint het gebruik van seksspeeltjes steeds normaler te worden. Natuurlijk zijn we er nog lang niet. Maar de uitkomst van deze onderzoeken stemt Sexshop City al enorm enthousiast.

Ga maar eens na

56% lijkt voor veel mannen nog steeds een nietszeggend percentage. Bedenk nu eens dat meer dan de helft van je vriendengroep dus gebruik maakt van seksspeeltjes. Laat dat maar eens op je inzinken. Best veel, nietwaar?

Bovendien blijkt ook uit de ingevulde enquêtes dat van de 44% die geen speeltjes gebruikt, zeker 62% overweegt om dit alsnog te gaan doen. Ook zijn er mannen die nog steeds twijfelen, maar hier zeker voor open staan. Slechts 11% wil echt helemaal niets weten van speeltjes in de slaapkamer. Een percentage wat de meeste mannen waarschijnlijk veel hoger hadden geschat. Het mag duidelijk zijn: het gebruik van speeltjes door mannen is heel normaal én zelfs enorm geliefd. Waarom zou je dan zelf het gebruik van speeltjes niet overwegen?

Masturbators, penispompen en meer

Maar van welke seksspeeltjes maken we dan zo dankbaar gebruik? De lijst lijkt zeer divers te zijn. Van penispompen tot masturbators, werkelijk alles is mogelijk. Ook de zogenaamde prostaatstimulators zijn zeer populair. Wil je het masturberen naar een ander level tillen? Kies dan voor fleshlights. Dit zijn seksspeeltjes die op het eerste gezicht op een zaklamp lijken (valt dus niet op in je kastje), maar aan de binnenkant de penetreerbare vorm van een anus, mond of vagina hebben. Zo geniet je van een levensechte ervaring tijdens het masturberen.

penispomp

Online verkoop stijgt

De online verkoop van seksspeeltjes voor mannen blijft stijgen. We leven immers anno 2019! De digitale wereld biedt ons gemak op alle fronten. Bij de aanschaf van seksspeeltjes is dit helemaal een fijne ervaring. Niet iedere man ziet het immers zitten om een seksshop te bezoeken. Vaak voelen zij zich hier, ondanks dat dit helemaal niet nodig is, toch een beetje opgelaten. Het is dan ook geen wonder dat de meeste mannen zich ‘anoniem’ op het web begeven. Daarnaast worden de speeltjes na aankoop zeer discreet verzonden. Hierdoor merkt niemand, ook niet de pakketbezorger of de buren, wat er in jouw pakketje zit verstopt.

Welk seksspeeltje voor jou het meest geschikt is, is afhankelijk van de beweegreden die je hebt om deze aan te schaffen. Sommige mannen gebruiken het om hun huidige seksleven wat op te spicen en hun vriendin hier ook heel positief over is. Anderen hebben geen partner en kunnen zo toch genieten van extra genot. Dan zijn er ook nog mannen die het gewoon kopen en gebruiken op momenten van verveling. Wat jouw reden ook is, er is altijd wel een heren seksspeeltje die bij jou en jouw wensen past!

Geef een reactie

Inline
Inline